Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Saeimas vēlēšanas

Intervijas

Viedokļi

4.mar 2019
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) sagaida, ka Valsts ieņēmumu dienests (VID) ātri sniegs atzinumu jautājumā, vai ar labklājības ministri Ramonu Petraviču (KPV LV) saistītais uzņēmums par saviem darbiniekiem ir maksājis visus nodokļus.
 
4.mar 2019
Saeimas deputāte Jūlija Stepaņenko arī šonedēļ parlamenta sēdē mēģinās iegūt kolēģu atļauju, lai mainītu komisijas, kurās viņa strādā.
 
3.mar 2019
Atsevišķi partijas "KPV LV" deputāti rosina dubultot atļauto darba stundu skaitu Latvijā studējošajiem ārzemniekiem, ļaujot viņiem strādāt 40 stundas nedēļā pašlaik noteikto 20 stundu vietā.
 
3.mar 2019
2019.gada budžetā paredzēti ievērojami mazāki līdzekļi neparedzētiem gadījumiem, informēja Finanšu ministrijā (FM).
 
1.mar 2019
Sekojot skandālam ap labklājības ministri Ramonu Petraviču un cerot paskubināt premjeru šo situāciju atrisināt pēc iespējas ātrāk, opozīcijā esošā Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) Saeimā Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam iesniegusi jautājumu Par valdības neiecietīgo attieksmi pret aplokšņu algas maksājumiem. Taču ir skaidrs, ka ātrāk par šā gada budžeta pieņemšanu virzības šajā jautājumā nebūs.
 
27.feb 2019
Veselības ministre Ilze Viņķele (AP) vēlas mainīt pastāvošo mediķu atalgojuma sistēmu, pakāpeniski ejot uz to, ka adekvāti tiek novērtēta un palielināta atalgojuma nemainīgā daļa, kā arī skaidri noteikta piemaksu sistēma, intervijā norādīja ministre.
 
26.feb 2019
Mazumtirdzniecības un transporta pakalpojumu uzņēmumā SIA "Monēta", kas pieder labklājības ministres Ramonas Petravičas (KPV LV) vīram Aleksandram Petravičam, ir maksāta aplokšņu alga, "Delfi TV ar Jāni Domburu" atzinis bijušais uzņēmuma darbinieks Dainis Prātiņš.
 
25.feb 2019
Vairāku ministriju pārstāvji meklēs risinājums gan izglītības kvalitātes uzbalošanai, gan pedagogu algu palielināšanai, taču koalīcijas politiķi pagaidām nenosauc konkrētus termiņus izmaiņu īstenošanai.
 
25.feb 2019
Valsts budžeta veidošana ir valdības atbildība, bet parlaments vērtē, vai tas ir atbilstoši izstrādāts, vaicāts par iespējām atrast finansējumu pedagogu algu palielināšanai 2019. gadā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars (AP).
 
23.feb 2019
Valdība, kuru veido pieci politiskie spēki, ir daudz stabilāka, nekā varētu likties no malas, šodien "Jaunās Vienotības" (JV) sanāksmē sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.
 
22.feb 2019
Tieslietu ministra Jāņa Bordāna biroju papildinājis preses sekretārs Andris Vitenburgs un padomnieks Mārtiņš Lode, līdz ar to ministra birojā strādā trīs bijušās Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) amatpersonas, liecina informācija Tieslietu ministrijas mājaslapā.
 
21.feb 2019
Satiksmes ministrs Tālis Linkaits ceturtdien, 21. februārī, Ministru kabinetā iesniedzis grozījumus Autopārvadājumu likumā, lai būtiski sakārtotu taksometru nozari.
 
21.feb 2019
Labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) vēl vismaz mēnesi vai divus savu Saeimas mandātu nenoliks, žurnālistiem sacīja politiķe.
 
20.feb 2019
Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) atzīst, ka skolotāji kļuvuši par esošās situācijas ķīlniekiem, tomēr algu pielikumu šogad nesola.
 
19.feb 2019
Ekonomikas ministrija šobrīd izvērtē tikai pirms nedēļas obligātā iepirkuma pārtraukšanas tiesiskuma izvērtēšanai piesaistītā zvērinātu advokātu biroja "Ellex Klavins" iespējamo interešu konfliktu, ministrs Ralfs Nemiro ("KPV LV") neizslēdz, ka var tikt meklēts cits advokātu birojs, otrdien vēstīja LNT Ziņas.
 
19.feb 2019
Veselības ministre Ilze Viņķele (AP) arī bez izmaiņām nodokļu režīmos gatavojas likvidēt divu grozu sistēmu, šodien žurnālistiem sacīja Viņķele.
 
19.feb 2019
Diskusijas par iespējamām izmaiņām nodokļos sāksies šogad aprīlī, sacīja finanšu ministrs Jānis Reirs (JV).
 
18.feb 2019
Koalīcijai ir skaidra vēlme izvirzīt vienu Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāja amata kandidātu, šodien pēc koalīcijas partiju sanāksmes žurnālistiem sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).
 
18.feb 2019
Valdošās koalīcijas partijas cer līdz 15.aprīlim vienoties par kopīgu kandidātu Valsts prezidenta amatam, žurnālistiem sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).
 
17.feb 2019
Saeimas deputātiem transporta un dzīvojamās telpas īres izdevumu kompensācijās par novembrī un decembri izmaksāti 13 159 eiro, liecina informācija parlamenta mājaslapā.