Lāčplēša dienā, 11. novembrī, Rīgā, Zaķusalā netālu no TV torņa, pieminot vēsturiskos Brīvības cīņas notikumus, norisināsies svētku pasākumi un kaujas rekonstrukcija, kuru organizē biedrība “Latviešu karavīrs”.
Šīs bildes ir uzņemtas pavadot brīvo laiku ar maniem mīļajiem... Es ļoti novērtēju dabīgo skaistumu... Latvijā ir tik jaukas vietas, ar katru reizi liekas, kas jauns, kas nav redzets.
Latvija ir manas mājas... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Piektdien, 11.novembrī, no plkst.18.30 līdz 20.00 Cēsīs jau vienpadsmito gadu uz Pils parka kāpnēm no sveču liesmām veidos Latvijas kontūra, ko ar savu svecīti aicināts aizpildīt ikviens cilvēks, ziņo Cesis24.lv.
Sākot ar Lāčplēša dienu, 11.novembri, Tartu Latviešu biedrība vairāku dienu garumā atzīmēs Latvijas nedēļu Tartu. Papildus ikgadējai kopīgai svecīšu nolikšanai, biedrība ar Igaunijas Kultūras ministrijas un Latvijas vēstniecības atbalstu ir izveidojusi plašu svētku nedēļas programmu, kuru laipni aicināti apmeklēt ne tikai latvieši, bet katras tautības un vecuma cilvēki, jo īpaši igauņi un citi Igaunijas iedzīvotāji, līdz ar to uzzinot vairāk par Latviju.
Lāčplēša dienu gaidot, Aizsardzības ministrija jau tradicionāli aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju nēsāt pie apģērba sarkanbaltsarkano lentīti, kas norāda uz 1919.gada 11.novembri, kad tika izcīnīta izšķirošā uzvara pār Bermonta karaspēku.
Piektdien, 11.novembrī, Lāčplēša dienā, Rīgas Brāļu kapu Fondam sadarbojoties ar Rīga TV24 , notiks ziedojumu vākšanas akcija Rīgas Brāļu kapu Centrālo vārtu restaurācijas pabeigšanai.
Mīlu Tevi, Latvija, jo tu esi mana dzimtene, mūžīgi mainīgā, bet sirdī paliekošā.
Te ir mani senči un te aug mans bērns. Nevienu citu zemi pret Tevi nemainītu, jo te es jūtos kā mājās, šeit man ir labi, neskatoties ne uz ko.
Bildē esmu redzama es un skaistais rudens.