Tiešraidē NBA un NHL spēles

NBA un NHL regulārā sezona rit pilnā sparā, un arī šonedēļ Baltkom translētajos kanālos NBA TV un ESPN America ir iespēja tiešraidē vērot vairākas aizraujošas basketbola un hokeja spēles.

Ceturtdien plkst. 3.30 kanālā NBA TV būs iespēja vērot Hjūstonas Rockets spēli pret Dalasas Mavericks. Rockets ar astoņām uzvarām un sešiem zaudējumiem Rietumu konferencē šobrīd atrodas 6.vietā, bet Mavericks ieņem 4.vietu - 10 uzvaras un četri zaudējumi.

Sestdien plkst. 2.30 varēs vērot spēli starp Filadelfijas 76’ers un Atlantas Hawks. Ja Filadelfija sezonu iesākusi ne pārāk veiksmīgi, tad Atlanta šobrīd spēlē ļoti pārliecinoši. 76’ers Austrumu konferencē ieņem 11. vietu, bet Hawks ir viena no līgas līdervienībām - 2.vieta Austrumu konferencē.

Svētdien plkst. 4.00 būs iespēja skatīties spēli starp Milvauki Bucks un Orlando Magic. Bucks šobrīd Austrumu konferencē ieņem 5.vietu, bet Magic apliecina savu līdera statusu un ieņem 1. vietu Austrumu konferencē.

Plkst. 20.00 varēs vērot Detroitas Pistons spēli pret Atlantas Hawks. Detroita pašlaik spēlē visai neveiksmīgi un Austrumu konferencē ieņem 10.vietu, bet Hawks kopā ar Magic ir Austrumu konferences vadošās komandas.

Savukārt kanālā ESPN America būs iespēja tiešraidē vērot vairākas NHL spēles. Ceturtdien plkst. 2.30 būs iespēja redzēt pagājušās sezonas Stenlija kausa ieguvējas un pašreizējo Austrumu konferences līdervienības Pitsburgas Penguins spēli pret Monreālas Canadiens. Monreāla pakāpeniski uzlabo savu sniegumu, un šobrīd tā Austrumu konferencē atrodas 10. vietā.

Plkst. 5.30 varēs redzēt spēli starp Sanhosē Sharks un Čikāgas Blackhawks. Šī solās būt ļoti aizraujoša spēle, jo savā starpā tiksies divas Rietumu konferences līdervienības. Iepriekšējā abu komandu spēlē pagarinājumā ar rezultātu 4 : 3 uzvarēja Čikāga.

Piektdien plkst. 19.00 būs iespēja vērot Bostonas Bruins spēli pret Ņūdžersijas Devils. Abas komandas ir vienas no vadošajām Austrumu konferencē. Iepriekšējā spēlē ar rezultātu 2 : 1 pārāki bija Devils.

Sestdien plkst. 2.00 būs iespēja vērot spēli starp Detroitas Red Wings un Kalgari Flames vai arī Karolīnas Hurricanes un Atlantas Thrashers. Kuru spēli rādīs, noteiks ESPN America skatītāju balsojums.

Svētdien plkst. 2.00 varēs vērot Monreālas Canadiens spēli pret Vašingtonas Capitals. Vašingtona ir viena no līgas labākajām vienībām. Lai arī komandas atrodas pretējās pozīcijās turnīra tabulā, iepriekšējā abu komandu spēlē ar rezultātu 3 : 2 uzvarēja Canadiens.

Plkst. 5.00 varēs skatīties Vankūveras Canucks spēli pret Edmontonas Oilers. Abas komandas Rietumu konferencē atrodas līdzās - Canucks 11. bet Oilers - 12. vietā. Iepriekšējās divās sasvstarpējās spēlēs katra komanda izcīnīja pa uzvarai.

Svarīgākais