Piesakies "Ghetto Faktoram" un cīnies par iespēju iegūt galveno balvu – 2000 euro!

© Publicitātes foto

Pieteikšanās Ghetto Faktoram rit pilnā sparā, un vairāki dalībnieki jau ir sākuši iesniegt savus pieteikumus! Lai arī no kurienes tu nāc vai kāda ir tava ikdiena, ja tavs sapnis ir dziedāt uz lielās skatuves, piesakies, lai parādītu savu talantu plašākai auditorijai!

Ghetto Faktors atgriežas pēc trīs gadu pārtraukuma, lai atklātu jaunos talantus un uzlecošās zvaigznes. Galvenā balva 2000 EUR, ir nozīmīgs atspēriena punkts jebkuram, kas vēlas uzsākt vai attīstīt savu mūzikas karjeru. Tomēr pats konkurss Ghetto Faktors piedāvā daudz vairāk nekā tikai naudas balvu. Piedaloties konkursā, katrs dalībnieks gūst vērtīgu pieredzi, trenē uzstāšanās prasmes un kļūst atpazīstamāks sociālo tīklu platformās, kur viņu dziedājumu varēs novērtēt gan žūrija, gan skatītāji. Šī iespēja ir atvērta ikvienam no 13 gadu vecuma, neatkarīgi pieredzes vai muzikālās profesionalitātes. Gatavošanās un dalība jau pati par sevi ir vērtīga pieredze, kas var palīdzēt atklāt jaunus talantus un veidot karjeras izaugsmi.

Pieteikšanās ir vienkārša! Lai piedalītos konkursā, publicē video, kurā dzirdams kā tu dziedi savā TikTok vai Instagram profilā, atzīmē @ghettogames un pievieno tēmturi #ghettofaktors2024. Nepalaid garām šo iespēju, pieteikšanās atvērta līdz 3.novembrim. Dalībnieki jau sāk pieteikties, tāpēc piesakies arī tu!

Lai iegūtu vairāk informācijas par konkursu un noteikumiem, apmeklē "Ghetto Games" sociālo tīklu kontus un seko jaunumiem.

Svarīgākais