"Ghetto Games" ar karstāko turnīru šajā nedēļā šo sestdien Jēkabpilī

© Publicitātes foto

Jau 6. jūlijā Jēkabpils Sporta halles un stadiona teritorijā Brīvības ielā 289B notiks lieli ielu sporta svētki — "Ghetto Games Jēkabpilī". Pasākums notiks no plkst. 12.00 līdz 18.00, un tajā sagaidāma daudzveidīga programma visai ģimenei.

Galvenais notikums būs starptautiskais 3x3 basketbola turnīrs “Ghetto Basket”, kurā piedalīsies komandas U12, U14, U16, U18, Open, Lēdiju un Pro grupās. Kā ķirsīts uz kūkas būs Pro grupa, kurā labākās Baltijas 3x3 basketbola komandas cīnīsies par vietu finālā, lai iegūtu ceļazīmi uz FIBA 3x3 Challenger turnīru. Pasākumā notiks arī bērnu “Slam-dunk” konkurss, ielu futbola turnīrs “Ghetto Football” vairākās vecuma grupās: U12, U14, U16, U19, U20 un Lēdijas!

Reģistrējies dalībai "Ghetto Basket" un "Ghetto Football" turnīros jau laikus vietnē play.ghetto.lv. Pasākumā reģistrācija tiks atvērta no plkst. 11.00 līdz 12.00. Aicinām ne tikai sportistus, bet arī ikvienu Jēkabpils iedzīvotāju un pilsētas viesi nākt un izbaudīt aizraujošu dienu sportiskā vidē! Pasākuma oficiālā atklāšana norisināsies plkst. 12.00 basketbola centrālajā laukumā.

Ieeja pasākumā ir bez maksas, kā arī Jēkabpils novada iedzīvotājiem ir iespēja piedalīties turnīros bez maksas, pateicoties Jēkabpils novada pašvaldības atbalstam.

“Ghetto Games Jēkabpilī” piedāvās arī dažādas ģimenes aktivitātes, priekšnesumus, mīlestības fluīdus “Ghetto Tinderī”, dažādus garšas baudījumus, kā arī iespēju apmeklēt "Ghetto Shop"! Nepalaidiet garām arī iespaidīgo Didža Grunduļa Stunt šovu futbola laukumā, kā arī iespēju piedalīties Jēkabpils Jauniešu domes rīkotajās aktivitātēs - atjautības stafetēs, "Ghetto Bingo", novusa turnīrā un vēl daudzās citās.

Neaizmirsti papildināt savu dienas programmu ar Jēkabpils pilsētas svētku piedāvātajām aktivitātēm. Pēc aktīvas sporta dienas vakarā baudi mūziku kopā ar Shipsea, grupu "Labvēlīgais tips" un populāro grupu "Olas"!

Pasākumu "Ghetto Games Jēkabpilī" līdzfinansē Jēkabpils novada pašvaldība.

Organizatori atgādina, ka, izmantojot dalībnieka licenci, ir iespēja saņemt -50% atlaidi, braucot ar “VIVI” vilcienu.

Sports

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova piektdien Šveicē notiekošā pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Gštādes "Elite 16" turnīrā piedzīvoja zaudējumu noslēdzošajā grupas mačā, taču tāpat sasniedza izslēgšanas spēles.

Svarīgākais