Ghetto Football Pop-up pirmais turnīrs aizvadīts pašā Daugavas krastā!

© Publicitātes foto

AB dambis ir ne tikai vēsturiska vieta ģeogrāfiski, bet nu arī ierakstāma vēstures lappusēs, kā 2024. gada Ghetto Football sezonas pirmā pop-up turnīra norises vieta. 5.jūnijā aizvadītais pop-up turnīrs pulcēja vairāk kā 60 komandas, piecās vecuma grupās, lai cīnītos par vērtīgām balvām no Ghetto Games un sadarbības partneriem, kā arī pierādītu sevi spēles laukumā.

Ghetto Football turnīrs šajā vietā bija īpašs notikums, kas skaidri atspoguļoja jauniešu degsmi un iesaisti šajā sporta veidā. Ne tikai turnīrs un izcīnītās uzvaras, bet arī pati vieta kalpo kā iedvesmas avots jaunajai paaudzei un aicina sasniegt savas augstākās virsotnes.

Mēs esam lepni, ka varam sniegt jauniešiem tik lielu platformu kā Ghetto Games, kurā vērtīgi pavadīt brīvo laiku, iegūt jaunus draugus un attīstīt prasmes dažādos sporta veidos. Kā pieredzējām 5.jūnijā, AB dambis bija pilns ar jauniešiem, kuri tā vien gaidīja savu iznācienu futbola laukumā, jo viņiem pašiem tas ir interesanti un vērtīgi.” saka Ghetto Football līderis Antons Semeņaks.

Tas bija pirmais no vairākiem Ghetto Football pop-up pasākumiem, kas šajā vasarā notiks Rīgā. Nākamie turnīri plānoti Bolderājā 12.jūnijā, Centrāltirgus āra teritorijā 3.jūlijā, kā arī Akropole Rīga teritorijā 17.jūlijā.

Ghetto Football aicina visus jauniešus, kuriem interesē futbols piedalīties gaidāmajos turnīros. Seko līdzi Ghetto Football sociālo mediju kontiem, lai uzzinātu par aktuālajiem notikumiem.

Piesakies turnīram: play.ghetto.lv