Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Skandalozi

Kluba pārstāvji sniedz komentāru par konfliktu, kurā iesaistīts Porzinģis

© AFP/ SCANPIX

Latviešu basketbola superzvaigzne Kristaps Porziņģis, kas šobrīd pārstāv NBA klubu Dalasas «Mavericks» pēc aiziešanas no Ņujorkas «Knicks» ir piedzīvojis virkni neveiksmju, kas diemžēl iedragā viņa labā puiša publisko tēlu un rada papildu galvassāpes arī pašam. Šobrīd plašsaziņas līdzekļus pāršalc jauna un satraucoša ziņa par Porziņģa asiņaino kautiņu viņa dzimtajā Liepājā. Izdevumam "Vakara Ziņas" izdevies iegūt komentāru no kluba, pie kura risinājies konflikts, pārstāvjiem.

12. maija vakarā sociālajos medijos tika noplūdināts video, kurā redzams, ka NBA basketbolists Kristaps Porziņģis Liepājas ielās ir iekūlies asiņainā konfliktā. Basketbolista piere bija asinīs un viņa baltais krekls saplēsts. Video redzams, ka Porziņģis dodas skaidroties ar kādu vīrieti un pagrūž sievieti, kas cenšas viņu mierināt. ASV mediji uzņemto materiālu pārpublicēja, ilgi nekavējoties. Medijos tika minēts, ka kautiņā tika izmantoti pat metāla krēsli.

Konflikts turpinājies netālu no jaunatklātā Liepājas naktskluba «Cukurfabrik», kas šobrīd atrodas bijušās 1. rokkafejnīcas telpās. Sazinājāmies ar «Cukurfabrik» pārstāvi, lai precizētu 12. maija notikumu gaitu. «Varu apstiprināt, ka tas notika 12. maija rītā. Tas notika tieši tobrīd, kad klubs vērās ciet. Īsumā pateikšu, ka Kristaps vienkārši tobrīd gāja mājās un viņam uzbruka kriminālai dzīvei pietuvināts cilvēks no slikta rajona Liepājā. Kristaps Porziņģis tika ierauts šajā konfliktā, un tā absolūti nebija viņa apzināta izvēle. Apsargi tur bija un redzēja notikušo no malas. Nemācēšu komentēt, vai informācija ir patiesa par to, ka Kristapam ir salauzta labā roka,» stāsta kluba pārstāvis.

Vairāk lasi šeit.