Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Praktiski

TOP 5 mobilās iekārtas, kas spēj atvieglot jebkura autovadītāja dzīvi

© Publicitātes foto

2.lapa

Telefona turētāji

Nav noslēpums, ka lieliska alternatīva GPS navigācijas ierīcēm ir planšetdatori vai viedtālruņi. Atliek vien iegādāties īpaši šo ierīču lietošanai automašīnās paredzētu turētāju. Tie mēdz būt trīs veidu: ar piesūcekņiem - stiprināmi pie jebkuras stikla virsmas, ar magnētiem - paredzēti stiprināšanai pie automašīnas salona ventilācijas atverēm kā arī universālie.

Telefona turētāji ar piesūcekni, piemēram, “iOttie Easy One Touch 2”, ir parocīgi un, turklāt tie ir arī ērti regulējami. Ar laiku šiem turētājiem var mazināties tā dēvētais “lipīgums”. Taču pieredzējuši autovadītāji norāda, ka šo problēmu var atrisināt, noskalojot turētāja piesūcekni ar siltu ūdeni.

Magnētiskie turētāji, piemēram, “Mpow Grip Magic”, notur ierīci pie automašīnas ventilācijas atveres tikai ar magnētu palīdzību - papildu stiprinājumi nav nepieciešami. Savukārt universālos turētājus, piemēram, “Celly FLEX12” un “Easy One Touch 3”, var piestiprināt gan pie stikla, gan automašīnas ventilācijas atveres.

“Tas, kāda veida telefona turētāju izvēlas autovadītāji, ir viņu pašu ziņā. Taču svarīgi ir atcerēties, ka tie ir jāstiprina tā, lai šīs iekārtas un tajās ievietotās ierīces neapgrūtinātu redzamību un neļautu novērst skatienu no ceļa, pārlūkojot informāciju," uzsver Dembovskis.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā