Vai princis Harijs un Megana Mārkla šķiras? Tuvs ģimenes draugs atklāj, kas patiesībā notiek

© Pixabay.com

Prinča Harija un Meganas Mārklas fani spriež, kāpēc pāris pēdējā laikā sabiedrībā nav redzēts kopā, un kāds tuvs draugs atklāja, kas patiesībā notiek ģimenē, raksta izdevums “People”.

Princis Harijs un Megana sākuši parādīties publiskos pasākumos atsevišķi, kas izraisīja daudz spekulāciju. Pēdējo nedēļu laikā Harijs ir redzēts Ņujorkā, Londonā un Dienvidāfrikā bez Meganas un viņu diviem bērniem - prinča Ārčija un princeses Lilibetas. Arī Megana apmeklē pasākumus bez vīra, un viņas pirkstā nav redzams saderināšanās gredzens.

Tomēr kāds tuvs pāra draugs uzstāj, ka tas nenozīmē šķiršanos.

"Tas ir tikai viņu vecāku prioritāšu atspoguļojums - viens no viņiem paliek pie bērniem,” izdevumam “People” sacīja kāds ģimenei tuvs avots, piebilstot, ka pāris izmanto "atšķirīgu pieeju" savai profesionālajai dzīvei.

Tikmēr kāds cits pāra draugs dalījās ieskatā par viņu personīgajām prioritātēm: “Tagad viņi ir kopā kā indivīdi - ne tikai kā pāris. Harijs koncentrējas uz organizācijām, kuras viņš patronizē, savukārt Megana koncentrējas uz biznesu.”

Viņš piebilda: "Biznesa un korporatīvās aktivitātes būs Meganas prioritāte, un Harijs turpinās atbalstīt savu bezpeļņas patronāžu. Tomēr būs arī kopīgi centieni, strādājot pie projektiem, kuru mērķi ir kopīgi.”

Pasaulē

Sākoties pilna mēroga iebrukumam Ukrainā, ikdienas preču un pakalpojumu cenas Krievijā ir gandrīz dubultojušās. Pēc “The Insider” aprēķiniem, cenu pieauguma līderi ir ne tikai automašīnas, ceļojumi un ārvalstu preces, kas atkarīgas no rubļa kursa, bet arī manikīrs, apbedīšanas pakalpojumi un, piemēram, jēra gaļa, kas šķietami nav piesaistīta valūtas kursam. 

Svarīgākais