"Kurš no šiem Putiniem ir īstais?" Internetā strauji kļūst populārs interesants video

© Pixabay.com

Interneta lietotājus pārsteidzis video, kurā redzams, kā Kremļa vadītājs runā par Ukrainu - Krievijas prezidenta Putina argumentācija videoklipā bija tik adekvāta un tālu no viņa pašreizējiem vārdiem un darbībām, ka lietotāji uzskata, ka šis ir pilnīgi cits cilvēks, raksta “dialog.ua”.

Sociālajos tīklos izplatījies arhīva video ar Putina izteikumiem, kurš tolaik ieņēma vēl tikai Krievijas Federācijas premjerministra amatu. Maskavas un Kijivas telekonferences laikā 1999. gada 9. oktobrī viņš sniedza vairākus paziņojumus, kas attiecās uz Krimu un Ukrainu.

Skatītāji bija tik pārsteigta par viņa vārdiem, ka pieļauj, ka Kremļa galvai patiešām ir dubultnieki - Putina argumentācija pirms 25 gadiem bijusi tik adekvāta un tālu no viņa pašreizējiem vārdiem un darbībām, ka lietotāji uzskata, ka šos vārdus ir izteikuši divi dažādi cilvēki.

Skatītājus pārsteidza arī Putina izskats, kurš tikai attāli atgādina pašreizējo Krievijas Federācijas prezidentu. Zīmīgi, ka Putins paziņoja, ka Krimu nav plānots okupēt, nosaucot šādu informāciju par “absolūtu stulbumu”. Video viņš arī norāda, ka šādas darbības var izraisīt milzīgu skaitu militāru konfliktu, jo pašas Krievijas teritorijā ir aptuveni 400 strīdīgo teritoriju.

“Mēs negribam atņemt Krimu, tas ir absolūts stulbums, ja mēs sāksim kaut ko atņemt, tad viņi mums kaut ko atņems,” Putins saka videoklipā.

Svarīgākais