Princese Diānas atdusas vieta tiek tik rūpīgi sargāta no svešām acīm. Viņas brālis atklāj apbedījuma vietu

© Pixabay.com

Princeses Diānas jaunākais brālis Čārlzs Spensers atklājis, ka gandrīz trīs gadu desmitus pēc viņas traģiskās nāves viņš joprojām gandrīz katru dienu apmeklē viņas kapu, kas atrodas ļoti īpašā vietā, raksta “mirror.co.uk”.

Princeses Diānas brālis Čārlzs Spensers atzīst, ka viņš katru dienu apmeklē savas vecākās māsas kapu, kas traģiski gāja bojā pirms 27 gadiem.

Čārlzs otrdien raidījumā “Good Morning Britain” dalījās ar ziņu, ka viņš regulāri apmeklē kapavietu ģimenes senču mājās Altorpē.

Princese Diāna ir apglabāta greznā īpašumā uz gleznainas salas ar dekoratīvu ezeru dziļi Altorpa parka dārzos. Šī nomaļā vieta ir pieejama tikai ar laivu, un tā ir norobežota, lai Diānas pēdējā atdusas vieta būtu pieejama tikai nedaudziem pašiem tuvākajiem cilvēkiem.

Diāna gāja bojā 1997. gada augustā, un viņas vienīgais brālis gandrīz trīs gadu desmitus pēc traģiskā zaudējuma joprojām apraud viņu katru dienu. "Esmu pārliecināts, ka gandrīz visi, kas skatās šo raidījumu, kādā brīdī ir piedzīvojuši traumas savā ģimenē," viņš teica “Good Morning Britain”. "Un, tāpat kā visi citi, mēs pie tā pierodam, bet sāpes nekad nepāriet."

Lai arī kaps ir privāts, tas iepriekš bija pieejams sabiedrībai - pats princis Harijs savos memuāros “Spare” jeb “Liekais” rakstīja, ka tur bijis tilts, lai cilvēki varētu doties pie kapa izrādīt cieņu, taču vēlāk tas drošības apsvērumu dēļ ticis noņemts.

"Tilts tika noņemts tikai tāpēc, lai nodrošinātu manai mātei privātumu un lai novērstu iebrucēju iekļūšanu," viņš rakstīja. Tajā pašā grāmatā Harijs arī rakstīja, ka mātes zaudējums viņu dziļi ietekmējis. 25. mātes nāves gada dienā viņš atveda pie kapa savu sievu Meganu Mārklu. Apmeklējumu ierosinājis tēvocis Čārlzs Spensers ar "mazu iedrošinājumu" Harijam apmeklēt kapu kopā ar Meganu vai kopā ar viņu. Pēc tam princis Harijs kopā ar savu sievu devās uz salu ar laivu, lai klātienē apmeklētu kapu.

Svarīgākais