Atklāts, ko Anglijas karaliene neilgi pirms savas nāves teikusi par Meganu Mārklu

© Pixabay.com

Atklātībā nācis jauns, skandalozs ziņojums, kurā apgalvots, ko Anglijas karaliene Elizabete II neilgi pirms savas nāves teikusi par sava mazdēla prinča Harija sievu Meganu Mārklu, raksta mirror.co.uk.

Tiek ziņots, ka nelaiķes Anglijas karalienes attiecības ar Saseksas hercogu un hercogieni un arī ar pārējo karalisko ģimeni bija visu laiku zemākajā līmenī pēc tam, kad viņa tikai mēnesi pirms savas nāves, 96 gadu vecumā, nosauca prinča Harija jauno sievu par "ļaunu".

Karaliene slikti izteikusies arī par Harija un viņa sievas lēmumu pārcelties uz dzīvi Kalifornijā un atteikties no savu karalisko pienākumu pildīšanas.

"Karalienei nepatīk lietot vārdu "ļaunums", lai aprakstītu Meganu, bet viņa redzēja viņai cauri,” pastāstīja kāds avots.

Neliela cilvēku grupa pirms vakariņām pļāpājusi ar karalieni, kad viņa esot teikusi, ka Harija attiecības ar Meganu ir kļuvušas par pilnīgu katastrofu, un viņa raksturoja viņu kā “ļaunu”.

“Tobrīd jau bija zināms, ka karalienes veselība pasliktinās un viņa baidījās, ka viņai atlikuši vien daži mēneši, un viņa šķita ļoti satraukta un nožēlas pilna par to, kā viss izvērtās,” laikrakstam “Spectator” stāstīja avots.

Atgādinām, ka Harijs un Megana ir izvirzījuši vairākas nopietnas apsūdzības pret karalisko ģimeni, tostarp apsūdzības rasismā pret savu dēlu Ārčiju viņa ādas krāsas dēļ, un Megana ir vairākkārt publiski teikusi, ka “viņa ir cīnījusies par savu dzīvību”, tomēr Megana vienmēr slavēja karalieni, sakot, ka viņas vieno "skaista un ilga" draudzība.

"Karaliene man vienmēr ir bijusi pārsteidzoša. Man patika atrasties viņas sabiedrībā. Viņa vienmēr bija sirsnīga, pretimnākoša un laipna," viņa teica savā slavenajā intervijā Oprai Vinfrijai.

Pasaulē

Lietuvas Finanšu ministrija ceturtdien paziņoja, ka līdz 2027.gadam plāno piešķirt 36 miljonus eiro valstij piederošā mazkalibra munīcijas ražotāja "Giraites ginkluotes gamykla" (GGG) jaudas palielināšanai, un 11,2 miljonus eiro no šīs summas paredzēts piešķirt šogad, taču tam nepieciešams valdības apstiprinājums.

Svarīgākais