Žirnovs Putinam ieteicis "ideālo izeju" no kara un nosaucis datumu, kad tas jādara

© Pixabay.com

Bijušais VDK un Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta virsnieks Sergejs Žirnovs Putinam piedāvājis labāko variantu kara izbeigšanai, kā arī nosaucis datumu tā īstenošanai, raksta "dialog.ua".

“Ja es ko tādu darītu, es teiktu, lai Putins dod pavēli izbeigt šo karu 6. novembrī vai vēl labāk 7. novembrī - Oktobra revolūcijas gadadienā. Es teiktu, ka visu vainu uzņemos uz sevi. Es nododu savas pilnvaras, bet vispirms izvedu visu karaspēku un pēc tam nododu sevi taisnīguma un partijas biedru rokās, kas izšķirs manu likteni," Sergeja Žirnova intervija Aleksejam Gomonam skatāma "YouTube" kanālā.

Bijušais VDK darbinieks skaidroja: “Protams, būtu ideāli, ja ziņu programmas diktors iznāktu 7. novembrī un teiktu - valdības lidmašīna devās svinēt kaut kur Kazaņā vai uz Čečeniju un nokrita. Un tajā bija Putins, Patruševs, Bortņikovs, tas ir, viņi visi tur bija. Viņi tur bija 150, un viņi visi gāja bojā.”

Žirnovs skaidroja, ka varas maiņu Krievijas Federācijā var izspēlēt ļoti akurāti: "Tagad mums ir Patruševa dēls, Bortņikova dēls un citi jauni cilvēki, piemēram, premjerministrs, jo lidmašīnā viņiem neļāva lidot. Un viņi saka - tagad mēs esam prezidenta pienākumu izpildītāji, un mēs sākam visu no nulles. Jo visi cilvēki, kas atradās lidmašīnā, ir vainīgi karā, un mēs esam “jaunā Krievija”, un mēs sākam visu no nulles.”