Princis Harijs pastāstījis par prinča Viljama bērnības kompleksiem

© Pixabay.com

Princis Harijs savā memuāros “Spare” jeb “Liekais” apgalvo, ka viņa vecākais brālis princis Viljams "nevēlējās viņu iepazīt", un ienīda, ka klasesbiedri prestižajā Ītonas koledžā uzskatīja brāļus par "līdzīgi domājošiem", raksta izdevums “Mirror”.

Pēc Saseksas hercoga teiktā, Velsas princis Viljams bērnībā cieta no “apmulsušā lielā brāļa sindroma”. Ītonas koledžā Viljams visos iespējamos veidos no viņa izvairījās, lai gan Harijs nekad neesot centies uzspiest savu sabiedrību.

Bērnībā Viljams un Harijs regulāri tika fotografēti, kad viņi bija kopā ar princesi Diānu - Karalienes Elizabetes II vedeklas slavenais personīgais stils atspoguļojās jauno prinču tērpos, kurus viņa bieži saskaņoja. Pēc prinča Harija teiktā, tas viņa vecāko brāli ļoti saniknoja. Saseksas hercogs apgalvo, ka Viljams "ienīda", kad viņa māte viņus kā mazus bērnus ietērpa līdzīgos tērpos.

Šobrīd Viljama dēli princis Džordžs un princis Luiss, ja nerunājam par skolas formas tērpiem, sabiedrībā reti redzami vienādos apģērbos. Vienīgā reize, kad abi prinči bija redzēti vienādi ģērbušies, bija šī gada “Trooping the Color” parāde, kur abi tika nofotografēti, ģērbušies elegantos, vienādos uzvalkos un sarkanās kaklasaitēs.

Arī savā memuāros “Spare” jeb “Liekais” Harijs apgalvo, ka Viljams bērnībā cietis no "apmulsušā lielā brāļa kompleksa". Apmeklējot prestižo Ītonas koledžu, Viljams licis Harijam izlikties, ka viņi viens otru nepazīst.

“Viņš paskaidroja, ka Ītona ir bijis viņa patvērums - neviena jaunākā brāļa, kas viņam sekotu apkārt, mocītu ar jautājumiem, uzspiestu savu sabiedrību. Viņš kaldināja savu dzīvi un nevēlējās no tās atteikties,” raksta Harijs.

Pasaulē

Šokējoša lieta nonākusi sabiedrības redzeslokā Francijā - pagājušajā nedēļā 72 gadus vecā Žizele Peliko tiesai atklāja, ka viņas šķietami mīlošais vīrs patiesībā ir organizējis savas sievas izvarošanu kas tika filmēta un ko paveikuši vairāk kā 80 vietējie vīrieši, raksta “BBC”.

Svarīgākais