Žurnālists Jakovina atklāj faktu par Putinu, ko Kremļa galva rūpīgi slēpj

© pixabay.com

Žurnālists Ivans Jakovina izsaka pieņēmumu, ka Putins ir mainījis reliģiju un tagad sludina islāmu.

Krievija drīz būs piepildīta ar musulmaņiem no dažādām valstīm, un neviens to neaptur, stāsta Ivans Jakovina savā Youtube kanālā. Vērts ņemt vērā arī faktu, ka ISIS pārstāvji, kuri sarīkoja teroraktu Krokusā, vēl nav sodīti. No tā visa varam secināt, ka Putins ir kļuvis par islāma sekotāju.

Politikas vērotājs norādīja uz acīmredzamajām Krievijas diktatora saistībām ar islāma pārstāvjiem. Pirmkārt, viņš atgādināja, ka Kadirovam Krievijas Federācijā vienmēr ir atļauts vairāk nekā citām amatpersonām, turklāt viņš ir musulmanis. Otrkārt, ir vēl viena nianse - Putina sieva Alīna Kabajeva ir musulmane, un viņas tēvs sociālajos tīklos atklāti atbalsta un slavē Hamas un Hezbollah. Tajā pašā laikā Putins piedeva Islāma grupējumam "Khorasan" par teroraktu Krokusā, kurā gāja bojā 145 cilvēki. Vienlaikus Putins teica, ka šo teroraktu bija sagatavojuši nevis musulmaņi no Vidusāzijas, bet pareizticīgie ukraiņi.

“Runas, ka Putins tiešām ir pievērsies islāmam, izklausās diezgan nopietni, jo gandrīz katru dienu viņš ar savu rīcību, ar saviem ciešajiem sakariem pierāda, ka tas viņam ir tuvs aicinājums. un skaidra tēma." - žurnālists pievērsa uzmanību vēl vienam interesantam faktam.

Svarīgākais