Putins, baidoties no nodevības, aizliedz saviem apsargiem sazināties ar ārzemniekiem

© Pixabay.com

Krievijas prezidents Vladimirs Putins baidās no nodevības, tāpēc Federālā drošības dienesta darbiniekiem tiek ieviesti jauni, absurdi noteikumi, raksta "dialog.ua".

Kā vēsta izdevums “Vedomosti”, pieņemti grozījumi likumā “Par valsts drošību”, saskaņā ar kuriem Kremļa vadītāja apsargiem ir aizliegts sazināties ar ārzemniekiem, īpaši ar ārvalstu žurnālistiem, kā arī ar mediju pārstāvjiem, kuriem ir “ārvalstu aģenta” statuss.

Ierobežojumi Putina apsargiem atgādina Krievijas viduslaiku pagātni - apsardzes darbiniekiem vairs nav tiesību piederēt ārvalstu kontiem un aktīviem citu valstu bankās, tāpat viņiem ir aizliegts izmantot arī ārvalstu finanšu instrumentus.

Iemesls jaunu likumdošanas izmaiņu pieņemšanai atkal tika atrasts iebrukumā Ukrainā, norādot, ka Rietumu izlūkdienesti it kā esot aktivizējušies.

Pasaulē

Kopš 1. jūlija ANO Drošības padomes (DP) prezidējošā valsts ir Krievija. Tas ir apmēram tā: prostitūta vada tikumības uzraugu kongresu, un visi tēlo, ka tā tam arī jābūt. Bet iespējams, ka neviens neko netēlo un notiekošais visiem šķiet pareizs un loģisks. Lai tiktu skaidrībā, uzdevu dažus jautājumus mūsu Ārlietu ministrijai.

Svarīgākais