Ponomarjovs: Kāds, no kura neviens to negaida, mēģinās atstādināt Putinu no varas

© Pixabay.com

Trampam tuvu stāvoši cilvēki dalās ar informāciju par viņa plāniem attiecībā uz Putinu, raksta dialog.ua.

Trampa plānos ietilpst varas maiņa Krievijā, sacīja Iļja Ponomarjovs, atsaucoties uz cilvēkiem no ASV prezidenta amata kandidāta loka. Krievijas opozicionārs arī atzīmēja, ka Trampa komanda jau meklē veidus, kā gāzt Putinu.

Krievijas opozicionārs ir pārliecināts, ka Donalds Tramps, ja viņš kļūs par ASV prezidentu, pierunās Ukrainu uz sarunām, un skaidroja, kā tas notiks: “Sava rakstura dēļ Tramps, pirmkārt, nepiekritīs Putina pirmajam priekšlikumam - viņš teica, ka tas ir nepieņemami.

Būdams uzņēmējs, viņš zina, ka pirmais priekšlikums noteikti ir jānoraida, jautājums ir tikai par to, kurā brīdī viņš nolems apstāties.”

Ponomarjovs arī nāca klajā ar negaidītu paziņojumu, sakot: “Jebkurā gadījumā būs pieņemts pagaidu lēmums par pamieru. Mums joprojām ir jāatrisina jautājums par Putina likvidēšanu Un, kontaktējoties ar Trampa komandu, es skaidri zinu - Tramps precīzi saprot, ka Putins ir jāgāž no varas, un viņš pie tā strādā.”

Pasaulē

Atšķirībā no amerikāņu dāvanas ES krieviem sagādāja rūgtu vilšanos. Proti, runa ir par oficiāli izvirzītajiem kandidātiem bloka augstākajiem amatiem - Urzula fon der Leiena izvirzīta Eiropas Komisijas prezidenta amatam, par Eiropadomes priekšsēdētāju varētu kļūt bijušais Portugāles premjerministrs Antoniu Košta, kas pārstāv sociālistus, bet ES augstā pārstāvja ārlietās un drošības politikā amatam izvirzīta Igaunijas premjerministre Kaja Kallasa. Īpaši krieviem sāp Kallasas izvirzīšana.