Piontkovskis nosaucis, kāds ir pagaidām vienīgais Putina uzdevums

© Pixabay.com

Putinam tagad ir tikai viens uzdevums - atrast un pieķerties kādam pēdējam “goda salmiņam” un pārdot to saviem iedzīvotājiem, šādu viedokli paudis politologs un publicists Andrejs Piontkovskis, vēsta izdevums “Espreso”.

"Viņš jau ir sapratis, ka viņš nevar būt pasaules valdnieks un ka viņam tagad ir jāpaliek pie varas valstī, kas zaudējusi karu. Tagad viņa uzdevums ir pieķerties kādam pēdējam goda salmiņam, ko viņš var pārdot saviem iedzīvotājiem,” eksperts skaidroja.

Pēc Piontkovska teiktā, Putins saprot, ka ir atlicis ļoti maz laika, līdz Rietumi spers izšķirošo soli.

"Pēdējos trīs mēnešus esmu par to runājis visu laiku - nodzēsiet pēdējo "sarkano līniju".

Ko tas nozīmē?

Pie Rietumu lidmašīnu vadības ir jābūt tikai ukraiņu pilotiem, kas tika apmācīti Rietumos. Simts vai labākajā gadījumā divsimt lidmašīnas Ukrainas debesīs noteiks kara iznākumu pēc dažām nedēļām, jo ​​ar to palīdzību Ukraina beidzot izmetīs no Krimas krievu grupu, un tas izraisīs režīma politisko sabrukumu,” eksperts ir pārliecināts.

Pasaulē

Nākamais NATO ģenerālsekretārs, līdzšinējais Nīderlandes premjerministrs Marks Rite ir pieredzējis politiķis un alianses kurss turpināsies līdzšinējā virzienā, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.