Dāņu dogs ASV atzīts par pasaulē garāko suni, taču viņam šausmīgi bail no putekļsūcēja

© Unsplash

Dāņu dogs, kas nosaukts Makolija Kalkina varoņa vārdā no filmas “Viens pats mājās”, Ginesa rekordu grāmatā ir kronēts par pasaulē garāko suni.

Kevina garums ir 0,97 metri no pēdām līdz skaustam (izciļņa starp lāpstiņām), bet, atrodoties uz pakaļkājām, ir aptuveni 2,1 metrus garš.

Trīs gadus vecais suns ASV Aiovas štatā dzīvo kopā ar trim citiem suņiem, tostarp mopsi, un četriem kaķiem.

Īpašniece Treisija Vulfa apgalvo, ka viņš ir "maiga milža iemiesojums", kuram patīk mīcīties pa dīvānu.

Kevins bieži tup un rāpo pie citiem suņiem, lai padarītu sevi mazāk biedējošu un saimnieki stāsta, ka viņš "baidās" no ģimenes putekļsūcēja.

"Viņš neļaus tam nonākt divu metru attālumā no sevis. Viņš lēks un skries, lai tikai aizbēgtu no tā," saka Volfa kundze.

Atrodoties ārpus mājas, viņš saņem paredzamus jautājumus no iedzīvotājiem, piemēram, "vai tas ir zirgs?" un „vai viņam ir segli?”

Pasaulē

Putina pompozā vizīte Phenjanā pie diktatoru cunftes kolēģa Kima Čenuna iezīmē ne vairāk un ne mazāk kā jaunu lappusi cilvēces vēsturē. Skaidri, bez aizplīvurojumiem tiek pasaulei demonstrēta jaunā konstrukcija: Krievijas – Ziemeļkorejas ass. Parakstot “visaptverošas stratēģiskās partnerības” līgumu, abi diktatori it kā nostājas kopā ar mugurām pret pārējo naidīgo cilvēci, kura it kā grib viņiem atņemt smagā, asiņainā cīņā iegūto varu.

Svarīgākais