Kremļa propagandisti draud noslaucīt Lielbritāniju no zemes virsas

© Ekrānuzņēmums

Jau kopš kara sākuma skanošie krievu kodoldraudi vairs nevienu nebiedē, tikai apliecina Kremļa bezspēcību. Ja nu vienīgi tie nomierinoši iedarbojas uz pašmāju auditoriju. Šoreiz to iemesls ir ASV atļauja un NATO ģenerālsekretāra Jensa Stoltenberga aicinājums alianses dalībvalstīm, kas piegādā Ukrainai ieročus, atcelt ierobežojumus to izmantošanai, lai uzbruktu militāriem mērķiem Krievijas teritorijā, analizējot, kas notiek "aiz priekškara", raksta ziņu aģentūra LETA.

Jāatgādina, ka Lielbritānijas ārlietu ministrs Deivids Kemerons jau maija sākumā vizītē Kijivā paziņoja, ka "Ukrainai ir tādas tiesības. Krievija veic triecienus Ukrainas teritorijai, un ir pilnīgi saprotams, ka Ukraina izjūt nepieciešamību nodrošināt savu aizsardzību".

Kremļa propagandisti kārtējo reizi kliedza, ka pārkāptas visas sarkanās līnijas, ka NATO atklāti iesaistījusies karā ar Krieviju, ka agresorvalsts dos atbildes triecienus utt. "Kremlini" norādīja, ka ikvienam triecienam pa Krievijas teritoriju sekos atbilde, taču triecieni nebūšot pa Ukrainu, bet gan tām valstīm, ar kuru ražotajiem ieročiem doti triecieni pa Krievijas teritorijām.

Ja ar britu ieročiem ukraiņi dos triecienus pa Krievijas teritorijām, tad Lielbritānija tiks noslaucīta no zemes virsas un tās vairs vienkārši nebūs, paziņoja odiozais "militārais eksperts" Igors Korotčenko. Propagandisti steidza klāstīt, ka Lielbritānijai karš ar Krieviju būšot pēdējais tās vēsturē, jo miglainā Albiona tikšot iznīcināta.

Jāmin, ka krievu draudēšana Londonai nav nekas jauns. Jau 2022. gada decembrī Krievijas ģenerālis un Valsts domes deputāts Andrejs Guruļevs pauda, ka viena no galvenajām Ukrainas kara uzkurinātājām esot Londona, līdz ar to šīs valsts militārā infrastruktūra esot leģitīms Krievijas raķešu triecienu mērķis. Kā redzams, par laimi un patiesībā arī likumsakarīgi, šie draudi palikuši tikai tukšu pļāpu līmenī.

Svarīgākais