Dabīga kosmētika no bioloģiskām sastāvdaļām

© publicitātes foto

Ikdienā lietojot kosmētiku, būtiski, lai tā ir dabīga un ekoloģiski tīra. Veikalā "Veselības ligzda" ir ļoti plašs ekoloģiski tīru, sertificētu sejas un ķermeņa ādas kopšanas produktu klāsts, kas ražoti arī Latvijā un kurus pircēji var iegādāties atbilstoši savai gaumei un iespējām.

"Pircēji pievērš uzmanību tam, lai kosmētika nesatur parabēnus un sintētiskas smaržvielas, vai tai raksturīgs pretgrumbu efekts. Būtiski, ka šāda produkcija netiek modificēta," stāsta veikala "Veselības ligzda" vadītāja Spodra Grinberga.

Organix Cosmetix produktu sastāvā ir Šveices Alpos vāktu ārstniecības augu ekstrakti un ekoloģiskas eļļas, sviests un alvejas sula. Produktu klāstā ir mitrinošs dienas krēms, barojošs nakts krēms, acu un kakla zonas krēms, acu serums ar tūlītēju liftinga efektu, sejas serums, toniks, krēmi rokām, kājām, ķermenim, šampūni un citi. Daļa kosmētikas produktu ir papildināti ne tikai ar Nāves jūras sāļiem, bet arī ar narcišu eliksīru, kas palīdz atjaunotajām ādas šūnām ilgstoši saglabāt šādu stāvokli. Tie paredzēti sievietēm cienījamos gados.

Alvas produktu klāstā ir dažādi kristāla dezodoranti, kas iegūti tieši no kristāliem, kas auguši dabiskā veidā un vidē, ir ieguvuši netradicionālas ārstnieciskas attīrošas īpašības. Šādi dezodoranti nesatur parabēnus un spirtus, nodrošina svaiguma sajūtu 24 stundas un neatstāj traipus uz apģērba. Šīs vācu firmas ražoto produktu klāstā ir arī pretcelulīta krēms, dažādi sejas un ķermeņa kopšanas līdzekļi.

Dead Sea spa Magik kosmētikas, kuras sastāvā ir Nāves jūras sāļi, minerāli un dubļi, klāstā ir dažādi kopšanas līdzekļi sejai, ķermenim, arī mutes dobumam. Jaunums ir Latvijā ražotā Afrodīte kosmētika – visi krēmi satur superkristālisko Co2 augu ekstraktu no kumelītes, kliņģerītes, amaranta, rozes, smiltsērkšķa un citiem komponentiem. Visu mitrinošo un atjaunojošo krēmu sastāvā ir arī hialuronskābe, kas ir svarīgs organisma audu struktūrelements un viena no svarīgākajām vielām, kas aizpilda starpšūnu telpu. Afrodītes klāstā ir ne tikai sejas krēmi, bet arī lūpu balzams, ķermeņa eļļas, serums, toniks, kliņģerīšu ziede, kas mīkstina, baro un dziedē sausu, saplaisājušu ādu. To var uzklāt uz jebkuras ķermeņa daļas.

Pircēji atzinīgi novērtējuši Latvijā ražoto Ekoell kosmētiku, kuras klāstā ir ne vien sejas, ķermeņa, roku, kāju krēmi, bet arī profilaktiskie un higiēniskie zīmuļi gan sievietēm, gan vīriešiem dažādu iekaisumu gadījumos.

Veselības ligzda veikalā Lāčplēša ielā 17 var iegādāties arī ekskluzīvāku produkciju – franču zīmola Kibio organisko selektīvo kosmētiku, kuras sastāvā ir ziedūdens. Piedāvājumā ir daudzveidīgi kopšanas līdzekļi sejai ar mitrinošu, barojošu, atjaunojošu efektu un produkti ķermenim, kā arī bērniem.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar veikalu "Veselības ligzda"

Svarīgākais