Pavasarī spēcina organismu

Pēc garās un bargās ziemas organismam ir nepieciešams uzkrāt spēkus un uzņemt vitamīnus, kas uzlabo vielmaiņu un veicina aizsargspējas. Viens no senākajiem un tradicionālākajiem vitamīnu avotiem ir medus.

"Pircēji šobrīd var iegādāties meža, liepziedu un āboliņa ziedu medu. Piedāvājam tikai nekausētu un nekarsētu medu. Vienmēr veikala apmeklētājiem stāstām, ka karsējot medus zaudē savas vērtīgās īpašības, bet ārstniecisko efektu tas saglabā tikai dabīgā saziedējušā veidā," uzsver veikala Veselības ligzda vadītāja Spodra Grinberga.

Viņa atzīst, ka daudzi pircēji šoziem iegādājās veselīgo kārumu medu, īpaši liepziedu un gaišo āboliņu ziedu medu ar maigu garšu. No biškopības produktiem pieprasīti ir arī ziedputekšņi – dabīgs vitamīnu avots, arī tas spēcina organismu. Tos var lietot gan pieaugušie, gan bērni. Pircēji var iegādāties arī ļoti augstvērtīgu produkciju – bišu maizi un bišu māšu peru pieniņu kapsulās. Dienā jālieto divas kapsulas. Pircēji var izvēlēties arī propolisu medū, melnsakni medū, bišu māšu peru pieniņa, propolisa un ziedputekšņu maisījumu un citus.

"Protams, medu lieliski papildina tējas, ko piedāvājam plašā izvēlē. Vienmēr veikala plauktos var atrast Dr. Tereško, Annas Bergmans tējas, kas vāktas bioloģiskā saimniecībā. Zemnieku saimniecības Bābēni tējām ir daudzveidīgs klāsts – gan zāļu maisījumi, gan reti sastopamas tējas, piemēram, nātru, apiņu, sunīšu, struteņu, gārsas, brūkleņu lapu, pieneņu sakņu."

Pavasarī S. Grinberga iesaka izvēlēties arī Latvijā ražotos Fito preparātus, kas nodrošina organisma šūnas ar nepieciešamajām barības vielām, stiprina fiziskās un garīgās spējas, uzlabo vielmaiņu un stiprina aizsargspējas. Piedāvājumā ir veselības dzēriens ar skuju hlorofilu Hofi, kas palīdz nostiprināt imūnsistēmu, paaugstina hemoglobīna līmeni un mazina nogurumu. Dienā jālieto divas ēdamkarotes dzēriena, vēlams trīs līdz četras nedēļas. "Vienmēr piedāvājumā ir dažādas eļļas – ķirbju, lineļļu, sarkanā āboliņa, kuras var lietot ne tikai ārstēšanās nolūkā, bet arī profilaktiski."

Tuvojoties Lieldienām, pircēji var izvēlēties vaska sveces. Tās ražotas veikala saimnieku Grinbergu ģimenes saimniecībā. Tās nopērkamas arī olas formā. "Sveces ir simtprocentīgs bišu vaska produkts. Mazākās svecītes deg divas stundas, lielākās – sešas līdz 10 stundas un pat 14 līdz 20 stundas. Saules ietekmē un dienas gaismā tās pabālē un deg vēl labāk."

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar veikalu "Veselības ligzda"

***

JAUNUMI

Tuvojoties Lieldienām, pircēji var izvēlēties vaska sveces olas formā, kas atbrīvos no negatīvas enerģijas.

Musli, kas atceļojis no Anglijas un ir no bioloģiski audzētām sastāvdaļām.

Marmelāde, kas nesatur krāsvielas un smaržvielas, sastāvā ir 30 procenti dabīgas sulas.

Veselības dzēriens ar skuju hlorofilu Hofi, kas palīdz nostiprināt imūnsistēmu, paaugstina hemoglobīna līmeni un mazina nogurumu.

Svarīgākais