Jaunajai pianistei – kleitiņu, pārējiem - kārumus

Esmu divu brīnišķīgu mazmeitu – Kristiānas (9 gadi) un Viktorijas (4 gadi) - vecmāmiņa. Ģimenē esam pieci cilvēki: es, mans vīrs pensionārs, meiteņu māte Marina, kura pēc nodokļu nomaksas saņem 130 – 140 latus mēnesī, un meitenes.

Tēvs viņas ir jau sen pametis, no Valsts uzturlīdzekļu fonda saņemam attiecīgi 30 un 35 latus mēnesī. Kaut esam maznodrošināta ģimene, meitenes ne tikai iet skolā un bērnudārzā, bet Kristiāna mācās arī Vidzemes reģiona mūzikas skolā. Viņa ir ļoti talantīga, guvusi atzinību arī Starptautiskajā jauno pianistu konkursā Druskininkos. Tagad Kristiāna gatavojas Valsts jauno pianistu konkursam, kas notiks februārī.

Mēs „lāpāmies” ar humānās palīdzības veikalos nopērkamajām drēbēm, bet mazmeita sapņo par to, ka konkursā varētu piedalīties, tērpusies „pianistes” kleitā un kurpēs. Savās un jaunās drēbēs.

Ziemassvētku vecīti, lūdzu, uzdāvini Kristiānai kleitu (viņas augums ir 127 cm) un kurpes (32. – 33. izmērs), mazajai māsiņai – kādu mantiņu (bērnam patīk izkrāsot un veidot), bet visai ģimenei – kādu kārumu.

Adrese: Ilze Elga Bune, Garā iela 29, Carnikava, Carnikavas pag., LV – 6321.

Svarīgākais