Ziemassvētku vecītis varēs mums piepildīt sapņus

Esmu Renāte Dzelza. 24. decembrī man paliks 43 gadi, dzīvoju Gulbenē. Jau sešus gadus esmu viena ar saviem diviem nepilngadīgajiem dēliem, kuri ir dvīņi. Skaitāmies maznodrošināta ģimene, tikpat kā nekādu palīdzību nesaņemam, vienīgi reizi mēnesī mums piešķir pārtiku – auzu un griķu pārslas un pienu.

Esmu 2. grupas invalīde, bet vienam no dvīņiem ir epilepsija – gadā divas, trīs reizes vajadzētu braukt uz Rīgu pie ārsta, lai veiktu elektroencefalogrammu, bet mēs tik bieži nevaram atļauties izbraukāt, labi, ja sanāk reizi gadā, citreiz – divas. Otrs dēls ir alerģisks - viņam metas izsitumi, kad mazgāju veļu, bet nevaru atļauties iegādāties labākas kvalitātes pulveri vai kādu citu līdzekli, lai dēlam nebūtu šādas reakcijas.

Es vēlētos dzīvot tuvāk Rīgai, lai būtu ērti sasniedzams ārsts, kad tas nepieciešams. Ceru, ka tas būs trīs istabu dzīvoklītis ar lodžiju, jo slimības dēļ nevaru nekur tālu doties laukā. Saprotu, ka ir diezgan neiespējami šo manu vēlmi piepildīt, taču es gribēju padalīties ar savu sapni.

Vēl es vēlētos Ecogenie Ball veļa mazgāšanas bumbas, lai manam dēlam nerastos izsitumi un nieze.

Dāvanu, ko vēlos, ir daudz. Dēli mācās skolā, tāpēc ļoti vajag portatīvo datoru, printeri un arī skeneri, jo bez šīs aparatūras šodienas skolēniem neiztikt – citādi grūti atrast informāciju, kas vajadzīga mācībās. Šogad man nācās pat pārdot dažas mēbeles, lai dēliem nopirktu skolai burtnīcas, apavus un apģērbus. Bet tāda nu ir mūsu dzīve... Protams, ka vienai audzināt bērnus ir grūti.

Ziemassvētku vecīti, būtu jauki, ja tu sagādātu Jānim un Intaram pārsteigumu un uzdāvinātu nedaudz saldumu un augļu, ar ko panašķoties Ziemassvētku vakarā.

Esmu priecīga, ka ir tādi atbalstītāji. Novēlu visiem visu to gaišāko un veselību!

Manas koordinātes: Renāte Dzelza, e – pasts: renatina24@inbox.lv, mob. tālr. 28703027.

Svarīgākais