Candy svarīgāks ir iekšējais skaistums

© Jānis Saliņš F64

"Man svarīgāks ir mans iekšējais skaistums – būt līdzsvarā un harmonijā ar savu iekšējo pasauli," saka populārā dziedātāja Candy (24).

Iekšējās pasaules līdzsvaru viņa gūst no ezoterikas, bet ārējo skaistumu vairo ar jau pašas pārbaudītiem skaistumkopšanas līdzekļiem. Savā kosmētikas somiņā viņa ļauj ielūkoties arī "Mājai".

"Mani grāmatu plaukti ir pilni galvenokārt ar ezoterisko literatūru, jau septiņus astoņus gadus ļoti aizraujos ar tādām lietām?– lai tiktu galā ar sevi, savas dzīves notikumiem, piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem. Lai saprastu, kā būt tālāk," stāsta allaž smaidīgā dziedātāja Candy. Viņa cenšas būt pozitīvi noskaņota pret apkārtējo pasauli un nevienam nevēl neko sliktu, jo saprot, ka negatīvā enerģija var nākt atpakaļ. "Tādā veidā es kārtoju savu iekšējo skaistumu, bet ārējo uzturu ar dažādiem skaistumkopšanas līdzekļiem. Man ir ļoti svarīgi, lai tie būtu pēc iespējas dabiskāki. Protams, ja iekšējās izjūtas ir sakārtotas un sieviete iekšēji jūtas skaista, nekāds grims nav vajadzīgs. Un otrādi: ja viņa nav harmonijā pati ar sevi, neviens grims nepalīdzēs..." viņa uzskata.

Dziedātāja stāsta, ka visvairāk viņa iecienījusi firmas The Body Shop produkciju, jo "uz savas ādas" jau sen pārliecinājusies, ka tie ādu padara maigu un gludu. Ļoti rūpīgi Candy izvēlas tonālo krēmu, un priekšroka tiek dota tiem, kas neaiztaisa poras. "Man ir tāds darbs, ka man ik dienas krāmē uz sejas daudz un visu ko, un tā pa lielam jau visam nevar izsekot. Tā kā man ir ļoti jutīga sejas āda, pēdējā laikā ņemu līdzi savu kosmētikas somu?– lai man taisa grimu no jau manis pārbaudītiem produktiem. Man nepatīk, ka man taisa grimu ar to pašu otiņu ar ko citiem. Tāpēc man ir diezgan liels kosmētisko līdzekļu spektrs?– lai grimētājam ir no kā izvēlēties," stāsta pazīstamā dziedātāja.

No dekoratīvās kosmētikas klāsta Candy ir iecienījusi Christian Dior?– acu ēnas, lūpu krāsas. Viņai patīk arī Lancome acu ēnas un Artdeco pūdera pērlītes. "Acu ēnu man ir šausmīgi daudz, visvisādas. Daudz ko esmu iepirkusi Vācijā, kad tur strādāju," viņa saka un atklāj, ka par kosmētiku ir gatava maksāt arī lielu naudu, ja jūt, ka tas varētu būt tā vērts. "Tā ir jebkurā jomā: ja man to vajag, man ir vienalga, ka varbūt tāpēc ieiešu bankrotā. Esmu ļoti impulsīva šajā ziņā."

Arī par saviem pērļu baltajiem zobiem Candy pirms nu jau pieciem gadiem iztērējusi lielu naudu. "Zobi bija viens no maniem kompleksiem?– tie bija pelēcīgi dzeltenīgi. Un, tā kā esmu dziedātāja, man ir svarīgi, lai tie izskatītos labi. Tāpēc arī meklēju un atradu iespēju, kā tos uzlabot," stāsta Candy, atklājot, ka tās nav nedz plāksnītes, nedz kronīši?– tas ir īpašs gela pārklājums, kas atstaro gaismu. "Jo spilgtāka gaisma, jo baltāki tie izskatās," viņa saka un neslēpj savu uzskatu: ja sievietei ir kāds komplekss, kas traucē starot un būt pašapmierinātai, tas noteikti ir jāizlabo. Vienalga?– vai tie ir dzelteni zobi, noslīdējuši plakstiņi vai mazas krūtis.

Dziedātāja stāsta, ka ikdienā viņai īpaši nepatīk krāsoties, jo pietiekami daudz grims tiek lietots uz skatuves. "Man nekad nav paticis lietot kosmētiku. Sāku krāsoties tikai 18?gadu vecumā, kad piedalījos Fabrikā," stāsta Candy un piebilst: lai arī viņai ir vien 24?gadi, viņai gribas pažēlot savu ādu. "Par to jāsāk domāt laikus," dziedātāja uzskata un domā, ka liela daļa sieviešu par to sāk domāt, kad ir par vēlu. "Pareizi ir rūpēties par savu ādu jau agrā jaunībā," domā Candy un citām sievietēm iesaka sporta zāli sākt apmeklēt arī tad, kamēr vēl nav lieku kilogramu. "Jau divdesmit gados ir jādomā, kā tu izskatīsies trīsdesmit gadu vecumā, jo tad jau būs grūtāk visu savākt atpakaļ."

Tādi paši ir viņas uzskati par ēšanu, kas arī atstāj iespaidu uz ādu, uz veselību. "Esmu pasākusi iet uz Matīsa tirgu?– kā tur viss smaržo! Latvijas gurķītis, tomātiņš, lociņi! Nu kas var būt labāks!"?

***

CANDY PADOMI TEV

Tiklīdz tu pamosties, ir par sevi jādomā?– uz katra soļa.

Mute jānomazgā aukstā ūdenī un jāieiet kontrastdušā.

Reizi nedēļā vajadzētu aiziet uz pirtiņu un ieziest sevi ar medu.

Svarīgākais