Ar cerīgu skatienu nākotnē

Dziedātājai Ellai pašlaik svarīgākais ir fakts, ka izvirzīta MTV Europe Music Awards balvai kategorijā Best Baltic Act.

Kādās noskaņās šobrīd dzīvojat?

Darbīgā. Saistībā ar saviem jaunākajiem projektiem došos uz Spāniju un arī Briseli. Būšu atklāta – es šo MTV balvu ļoti vēlos, jo tā palīdzētu piekļūt tuvāk maniem nākotnes mērķiem, kas ir saistīti ar radošām aktivitātēm ārvalstīs. Tā kā aicinu visus – draugus, radus, paziņas un fanus – mani atbalstīt.

Vai šovasar izdevās labi atpūsties?

Jā, izdevās. Jūlijs pat bija pavisam brīvs.

Kāds bija spilgtākais šīs vasaras piedzīvojums?

Tas, ka ierakstu kompānija Positiva Records Lielbritānijā izdeva manu singlu Shine Like a Superstar. Man, māksliniecei no Latvijas, kas nesen sākusi savu karjeru, tas ir nozīmīgs notikums. Par tikpat būtisku es uzskatu uzstāšanos Baltic Beach Party ar programmu Ella vs. Discoteq. Tas man deva tādu "fīlingu", ka pēc tam mēnesi dzīvoju jaukās atmiņās par šo pasākumu.

Pie kādiem jauniem projektiem patreiz strādājat?

Strādāju pie programmas Ella vs. Discoteq, ko rudenī prezentēšu klubā Essential. Tā man būs pirmā tik liela mēroga koncerttūre.

Vai jums ir kāds rituāls pirms iziešanas uz skatuves?

Pirms uzstāšanās visa komanda – dejotāji, dīdžeji un es – saliekam kopā rokas citu virs citas, tad palūdzu Dieviņu, lai koncerts izdodas veiksmīgi, bet pēc tam visi uzraujam rokas uz augšu un apņēmības pilni sakām: "jā"!

Kad krīt zvaigzne, vai kaut ko vēlaties?

Ik pa laikam izdodas pamanīt krītošu zvaigzni, un tad arī iedomājos kādu vēlēšanos. Ne tik sen – jūlijā un augustā, kad bija skaistas naktis – manīju nozibam pa spožai zvaigznes astei.

Kas jums šķiet svarīgāks par labi nodzīvotu dienu?

Manuprāt, nekā svarīgāka nav, jo mēs taču dzīvojam vienu reizi. Katru dienu vajadzētu nodzīvot tā, it kā tā būtu pēdējā. Turklāt lai tā būtu laba ne tikai tev, bet arī citiem.

Par ko domā vīrieši?

Nav ne jausmas! (Smejas.) Es viņus neesmu tik labi iepazinusi, lai varētu pateikt, ko viņi visi domā. Pieļauju, ka lielāko daļu nodarbina tas, kā nodrošināt sevi un savas mīļotās sievietes. Patiesībā ar vīriešiem nav tik traki, viņi ir jauka suga.

Ko sievietes nekad nesaprot?

Laikam jau sievietes līdz galam nesaprot vīriešus.

Cik liels spēks ir naudai?

Ļoti liels, tomēr tie, kas tikai koncentrējas uz naudu, nekad nebūs pa īstam laimīgi.

Visu rakstu lasiet 8. septembra izdevumā Māja.

Svarīgākais