Intaram Busulim patīk izākstīties

Mēteli nopirku pirms kādiem trim gadiem. Un šādi mēteļi Rīgā ir trīs?– man, Jānim Šipkēvicam junioram un Tomam Grēviņam...

Gan treknajos, gan šajos gados dziedātājam Intaram Busulim vienmēr ir bijusi svarīga apģērba cena, jo, kā pats saka, viņš ir taupītājs. "Man, piemēram, ir džinsa bikses, ar kurām es staigāju jau gadus piecus. Caurumu kļūst arvien vairāk, un tie kļūst arvien stilīgāki, un arī paši džinsi kļūst arvien trauslāki, taču manās acīs tie savu svaigumu nav zaudējuši," stāsta populārais dziedātājs un atzīst, ka viņam vispār apģērbā patīk pārbaudītas vērtības un, uzvelkot kaut ko jaunu, viņš bieži vien sajūtas pat neērti. Kā tajā dziesmā: svešas drēbes pieder man...

Intars neslēpj, ka viņam riebjas staigāt pa veikaliem un apmēram gadu nevienu jaunu apģērba gabalu viņš sev nav nopircis. "Es apmēram reizi divos gadiem aizeju uz kādu konkrētu veikalu un tur arī sapērkos kādiem gadiem diviem trim – piecas maikas, divas bikses, kurpes. Tas man izmaksā kādus latus simt piecdesmit, simt astoņdesmit, bet tad man gadus divus atkal nekas nav jāpērk." Intars stāsta, ka uz veikalu viņš iet ar konkrētu mērķi: ja grib, piemēram, rūtainu žaketi vai kreklu ar miroņgalvu. "Un, ja, ieejot veikalā, redzu, ka tur nav, es gana apmierināts arī aizeju prom. Man galva nelaužas, ko pirkt."

Uz foto sesiju Mājai uzvilktie džinsi dziedātājam esot visjaunākie – iegādāti pirms 11 mēnešiem. "Protams, skatuves apģērbs jeb darba drēbes – žaketes un dažnedažādas smalkas kurpes – man gan nākušas klāt ļoti daudz, bet tās ir tikai skatuvei. Ja nu vienīgi man jāiet uz kāzām vai bērēm, tad uzvelku kādu no koncertu tērpiem."

Intaram nav sava stilista, kas viņu apģērbtu skatuvei. Viņš pats ir sev stilists. "Kaut ko kombinēju, skatos pēc krāsām, pajautāju mājiniekiem, kā izskatās. Un patiesībā vairāk vai mazāk man izdodas apģērbties tā, ka man pasaka, ka ir okei," dziedātājs pasmaida un atklāj, ka viņa garderobē visvairāk ir tieši žaketes. "Vienu gadu vienā humpalu veikalā sapirku tādas žaketes, kādas nekur citur nevar dabūt! Tādas, kā man patīk – ar lieliem atlokiem. Nevienam citam, izņemot Prāta vētru, tādas žaketes nav!" viņš priecīgi stāsta. Un uz jautājumu, kur tad Prāta vētra tādas dabūja, Intars pasmaida: "Turpat, kur es!"

Svarīgākais