Ievai Kerēvicai patīk dabas krāsas

"Es parasti nestaigāju melnā un pelēkā. Man patīk brūnā krāsa, zaļā, dzeltenā, oranžā, kaut kas daudz spilgtāks, taču Rīgas veikalos šajā gadalaikā pārsvarā viss ir melns un pelēks.

Bet dažreiz pēc lieliem publiskiem pasākumiem es pat gribu ievīstīties tumšās drēbēs. Un ne tāpēc, ka publicitātes par daudz – tāpēc, ka cilvēku apkārt bijis pārāk daudz. Laikam gribas tā iekšēji distancēties, paslēpties," saka populārā dziedātāja un TV3 šova Koru kari 2 uzvarētāja Ieva Kerēvica.

"Man jau liekas, ka dažreiz man ir pilnīgs bezstils," Ieva smej, mēģinot noraksturot savu ikdienas ģērbšanās stilu. "Kā jūtos, tā ģērbjos! Galvenais, lai man ir ērti, lai drēbes man netraucē kustēties un labi justies," viņa saka un atklāj, ka līdzīgi kā daudzas sievietes sev apģērbu meklē gan City Fashion, arī Zara un Mango. Dziedātājas garderobē ir drēbes, kas nākušas arī no Meksikas, bet tie nav brendi. "Tas nav manā stilā," Ieva uzsver un teic, ka apģērbu izvēlas pēc savām sajūtām. Ja nu galīgi neko savām sajūtām atbilstošu Rīgas veikalos nevar atrast, viņa zvana un lūdz padomu savām pazīstamajām modes dizainerēm – Zanei Pallo, kas Ievai ļoti izpalīdzēja Koru karos 2, vai Indrai Salcevičai, kurai esot atkal "savs piegājiens", vai Danai Dombrovskai.

Arī skatuves apģērbu Rīgā neesot viegli atrast, taču Ievas pēdējā laika atklājums ir veikals Karen Millen, kur varot dabūt skatuvei atbilstošas kleitas un vakarkleitas.

Koru karu 2 uzvarētāja atklāj, ka viņas mīļākās ir dabas krāsas, zemes toņi, zaļš, oranžs, zils, arī tirkīzzils, un viņas garderobē dominē galvenokārt šīs krāsas.

Visu rakstu lasiet 5. decembra izdevumā Māja.

Svarīgākais