Daudzveidīgi un kvalitatīvi

© F64

"Uzskatu, ka ir jācenšas piepildīt klienta vēlmi tikt pie viņa iecerētās mēbeles, tāpēc esam gatavi veidot ne vien standarta, bet arī drosmīga un oriģināla dizaina interjera priekšmetus," uzsver mēbeļu salona "Projekcijas dizains" valdes priekšsēdētājs, dizainers Dainis Trops.

Vairāk nekā desmit gadus Dainis Trops nodarbojas ar mēbeļu projektu izstrādi un interjera priekšmetu radīšanu. Vispirms 1999. gadā viņš izveidoja interjera dizaina salonu Projekcija. Sadarbojoties ar vairākiem interjera dizaineriem, iekārtoja gan privātpersonu mājokļus, gan veidoja sabiedrisko telpu dizainu, izmantojot vietējo ražotāju izstrādājumus, sākot ar mēbelēm un beidzot ar nelieliem interjera priekšmetiem. Pirmie patstāvīgie soļi šajā biznesa jomā bija pamatīgs pārbaudījums, kas deva lielu rūdījumu un pieredzi. "Man tas ir izaicinājums – uztaisīt mēbeli, kuras tapšana pirmajā mirklī šķiet neiespējama."

Gadu gaitā interjera dizaina salons pārtapis par mēbeļu salonu Projekcijas dizains, kuram ir sava darbnīca ar vairākiem galdniekiem un dizaineriem, kā arī mēbeļu montāžas komandām. "Mēs izgatavojam korpusa mēbeles virtuvei, dzīvojamai istabai, guļamistabai, bērnu istabai, priekšnamam un birojam, kā arī taisām drēbju skapjus ar bīdāmām durvīm. Katru mēbeli veido pēc individuāla projekta, respektējot pasūtītāja vēlmes, vajadzības un iespējas. Varam veikt lielu pasūtījumu apjomu, jo mēbeles netaisām no nulles fāzes līdz beigām, bet izmantojam vairāku sadarbības partneru pakalpojumus," norāda salona Projekcijas dizains valdes priekšsēdētājs. Lai būtu informēts par modes tendencēm, kas valda mēbeļu dizainā, speciālists kopā ar dzīvesbiedri un dizaineri Selgu Tropu regulāri dodas uz mēbeļu mesām Milānā. "Salīdzinot ar to laiku, kad sāku nodarboties ar interjera priekšmetu izgatavošanu, materiālu piedāvājums kļuvis daudz plašāks un kvalitatīvāks. Tāpēc būtu aplam apgalvot, ka no lamināta taisīts plaukts kalpos tikai piecus gadus, ja tas būs no finierējuma, izturēs septiņus gadus, bet no masīvkoka darināta mēbele – vēl ilgāk. Visiem materiāliem ražotāji nodrošina tādu kvalitāti, lai tie kalpotu vismaz desmit gadus. Mēbeles ilglaicīgums ir atkarīgs nevis no materiāla veida un tā izmaksām, bet gan no tā, cik lietotājs to saudzīgi ekspluatē."

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA "Projekcijas dizains"

Svarīgākais