Lietas, kas iedvesmo

"Es lietām nepieķeros, bet novērtēju to funkcionalitāti," lakoniski nosaka Latvijas spēkavīrs Agris Kazeļņiks.

"Kad panna kļūst par mazu vai nolietojusies, metu laukā, nevis nolieku nebaltām dienām. Arī ar dažādu dekoratīvu priekšmetu krāšanu neaizraujos, kaut to varētu darīt, jo esmu bijis daudz kur pasaulē."

SAZIŅAS IESPĒJAS

"Nesen tiku pie sava portatīvā datora, pirms tam vajadzēja pacīnīties ar meitu, lai piekļūtu pie viņas datora. Man tas ir nepieciešams, lai sazinātos ar spēkavīriem tepat Latvijā un citviet pasaulē, sekotu viņu sportiskajiem sasniegumiem, kā arī palasītu ziņas un padzīvotos pa draugiem.lv."

PASAULES NOSPIEDUMI

"Lai tomēr būtu kāda piemiņa no vietām, kur esmu piedalījies spēkavīru sacensībās, nopērku magnētiņus. Tos izvēlos tādus, kas spilgti raksturo konkrēto valsti. Nu jau ir izveidojusies neliela kolekcija, ko aktīvi papildina arī sieva."

ATZINĪBA

Agris Kazeļņiks ir piedalījies daudzās spēkavīru sacensībās un šovos tepat Latvijā un ārpus valsts robežām, saņēmis balvas par veiksmīgu startu. Īpašs gandarījums esot par vienu no pēdējiem sasniegumiem – sasniegto Ginesa rekordu, ko apstiprina izsniegtais sertifikāts. Agris ar 330 kilogramus smagu nēsi plecos 20 metrus esot veicis 11,40 sekundēs.

VĪRU SARUNAS

"Vakaros es mēdzu uzkāpt dzīvokļa otrajā stāvā, lai pakomunicētu ar meitas Anetes papagaili Fredi. Viņš prot pateikt savu vārdu, vēl kaut ko čivina savā valodā, bet mēs abi sacenšamies svilpošanā. Man gluži labi izdodas Fredi atdarināt, par ko viņš parasti sadusmojas un sāk bārties. Papagailis mājās ienes daudz dzīvības. Mēs jau smejamies, ka vēl vajadzētu iegādāties Ufo."

IZKLAIDEI

"Parēķināju, ka teju vai pusgadu esmu prom no mājām, jo ir gan regulāri treniņi, gan sacensības, tāpēc televizoru nemaz nesanāk tik bieži skatīties. Kad ir tāda iespēja, labprāt skatos sporta spēles. Mans favorīts ir hokejs," atklāj Latvijas spēkavīrs un piemetina, ka televizoru viņam dzimšanas dienā esot uzdāvinājis draugs un ka tik liels ekrāns esot tāpēc, lai Agris varētu tajā ietilpt.

Svarīgākais