Neiztrūkstošais interjera elements spogulis

© publicitātes foto

Mājoklis nav iedomājami bez ļoti svarīgas sastāvdaļas – spoguļa, kam mēdz būt visdažādākās formas, izmēri un veidi.

"Kā pamatfunkcija spogulim kalpo ne tikai cilvēka atspulga saskatīšana, bet arī dekors mājai. Spoguļu kvalitāte un tehnoloģijas mūsdienās ir augsti attīstītas, piemēram, ir spoguļi ar visdažādāko materiālu rāmjiem, ar iebūvētām LED gaismām un vēl daudzām dažādām niansēm," stāsta SIA MMPB valdes priekšsēdētājs Māris Mārks.

Viņš atzīst, ka pircējiem spoguļus ir ļoti grūti izvēlēties, jo Latvijā pašlaik ir mazs tirgus piedāvājums. "Tieši tāpēc cmuki.lv nākamgad piedāvās ļoti plašu spoguļu klāstu. Mēs apzināmies, ka uzsākt kaut ko jaunu mūsdienu grūtajā finansiālajā situācijā ir grūti, taču saprotam, ka klientiem ir nepieciešams izvēlēties kvalitatīvu spoguli, pieskaņotu mājas stilam, mēbelēm un atbilstoši savai gaumei," uzskata M. Mārks.

Tagad cmuki.lv mājaslapā ir apkopots neliels spoguļu klāsts. "Pašlaik tiek piedāvāti vienas firmas dizaina spoguļi, bet jaunajā gadā plānojam spoguļu sortimentu paplašināt. Piedāvātie spoguļi būs paredzēti koridoriem, vestibiliem, birojiem, viesistabām, guļamistabām u.c. Spoguļus varēs izvēlēties jebkurai gaumei, stilam un fantāzijai. Cenas – visdažādākās. Prognozējamā cenu amplitūda ir no 50 latiem līdz pat 1000 latiem un augstākas atkarībā no klientu vēlmēm un prasībām," uzsver M. Mārks. Cmuki.lv piedāvātie spoguļi ir ražoti gan Eiropā, gan Āzijā, to kvalitāte ir augsta. "Lai klients iegādātos īsto spoguli, viņam tas jāsaskaņo ar mēbelēm un gaismas ķermeņiem telpā. Tas ir ļoti būtiski, jo spogulis kalpos mūžīgi un uz to vajadzēs lūkoties katru dienu. Ir svarīgi apzināties spoguļa izmēru, formu, rāmja materiālu (ja tādu klients vēlas) un krāsu rāmim."

Cmuki.lv 2010. gadā plāno atvērt veikalu Rīgā, kurā varēs apskatīt un iegādāties spoguļus. M. Mārks skaidro, ka visus spoguļus, protams, aplūkot klātienē nebūs iespējams, taču tos varēs pasūtīt pēc kataloga. "Ja mūsu klientiem ir interese un vēlme iegādāties sev spoguli, tad mūsu darbinieki dodas pie klienta un sniedz informāciju par spoguļu piedāvājumu un ieteikumus, kādu spoguli labāk izvēlēties."

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA MMPB

Svarīgākais