Aicina piedalīties konkursā „FIP jaunais griezums: otrreizējas izmantošanas mode”.

Tirdzniecības centrs „Domina” jaunajiem, talantīgajiem modes māksliniekiem un stilistiem izsludina konkursu „FIP jaunais griezums: otrreizējas izmantošanas mode”.

Tā būtība – pazīstamu apģērbu komerczīmolu bojātās un nerealizētās produkcijas pārveidošana un sakombinēšana, veidojot jaunākajām modes tendencēm atbilstošu, ikdienā nēsājamu, inovatīvu un videi draudzīgu apģērbu kolekciju.

Konkursa pamatā ir „zaļā” ideja par apģērbu otrreizējo izmantošanu, pozitīvas dzīves uztveres fenomeniem un to ienākšanu ikdienas modē, - šāda veida „zaļais dzīvesveids” kļuvis par vienu no svaigākajām un mūsdienīgākajām tendencēm pasaules modes metropoļu un to iedzīvotāju vidū, un šī ir lieliska iespēja arī Latvijai kļūt par vienu no tām.

Visus zaļās idejas atbalstītājus, modes māksliniekus un stilistus līdz šā gada 6. decembrim „FIP jaunais griezums” aicina izveidot un iesūtīt vienu skici, kurā tiek parādīts, kā ikdienišķs apģērbs tiek pārvērsts interesantā un atraktīvā mākslas darbā. Turklāt fantāzijas lidojuma vienīgais ierobežojums – apģērbam jābūt ikdienā nēsājamam!

Konkursa galvenā balva ir 1000 eiro, un tas nebūt nav viss, - pēc „FIP jaunais griezums” izveidoto pavasara kolekciju demonstrēšanas īpašā modes skatē tās tiks izvietotas t/c „Domina”, un ikviens interesents varēs tās iegādāties. Māksla, zaļā revolūcija un fantāzijas lidojums, - tas būs īsts „FIP jaunais griezums”!

Fashion is Passion (FIP) ir ikgadējs radošais konkurss, kura pirmsākumi meklējami Latvijā, tomēr laika gaitā tā apmēri ir paplašinājušies, ietverot visas Baltijas valstis un to māksliniekus.

FIP mērķis ir veicināt un izaicināt cilvēka iekšienē mītošo radošo potenciālu, kas spētu radīt kreatīvu ideju, mākslu, modi, kas iekļautos urbānajā vidē un kļūtu par mūsdienu kultūras neatņemamu sastāvdaļu.

Svarīgākais