Mazajiem māksliniekiem – jauna krāsu pasaule

© publicitātes

Rudenī bērniem sāksies skolas gaitas un arī pirmsskolas izglītības iestādēs viņi darbosies ar krāsu zīmuļiem, krītiņiem, guaša krāsām un veidos skaistus zīmējumus.

 Giotto BeBe produkcija domāta bērniem vecumā no 18 mēnešiem, un ar tās palīdzību viņi varēs atklāt unikālo mākslas pasauli.

Visi speciālās Giotto BeBe sērijas zīmēšanas piederumi ir ērti un droši izmantojami agrīnā vecumā, piemēroti bērna rokai. Ne vien zīmēšanai vajadzīgās krāsas ir spilgtas, arī iepakojumi ir izteiksmīgi, papildināti ar skaistiem zīmējumiem, viegli atverami – kā grāmata, kas radīs bērnu interesi par mākslu un atraisīs viņos fantāziju. Piedāvājuma klāstā ir krāsaini zīmuļi, krītiņi, guaša krāsas, pirkstiņkrāsas, arī veidošanas masas ar vai bez formītēm un citas lietas.

Giotto BeBe produkcija palīdzēs attīstīt bērnos radošumu un veidos estētisku izpratni par apkārtējo pasauli, iemācīs krāsu nosaukumus un vienkāršas ģeometriskas figūras. Radošās nodarbības, izmantojot šos piederumus, kļūs par interesantu un izglītojošu spēli. Zīmēšanas piederumi ietverti arī skaistos un praktiskos dāvanu komplektos, lai bērni varētu iemācīties zīmēt un modelēt, izmantojot spēļu formu. Uz krāsainajiem komplektiem ir detalizēts apraksts, kas tajos ietilpst un kā lietot, tāpēc vecākiem kalpos kā rokasgrāmata pirms preces izvēles. Visas krāsas ir viegli notīrāmas no rokām, apģērba un dažādām virsmām. Viena no interesantākajām spēlēm bērniem parasti ir krāsu jaukšana – ar dzeltenas un sarkanas krāsas palīdzību iegūst oranžu, ar zilas un dzeltenas – zaļu, ar sarkanas un zilas – violetu krāsu, tāpēc viņiem noteikti prieku sagādās krāsu jaukšanas nodarbības, izmantojot pirkstu krāsas. Giotto BeBe sortimentā ir pirkstu krāsu komplekts, kurā ietilpst burciņas, no kurām ir ļoti viegli paņemt krāsu un nodoties zīmēšanas priekam.

Lefranc&Bourgeois (L&B) Educational produkcijas klāstā arī ir bērnu radošajai attīstībai nepieciešamie zīmēšanas piederumi. L&B piedāvā pirkstu krāsas tūbiņās un speciālu pirkstu krāsu komplektu Spoty. L&B pirkstu krāsu komplekts tūbiņās ļauj kontrolēt krāsu daudzumu, ko bērns izmanto zīmēšanas laikā. Priekšrocība – krāsas savstarpēji nesajaucas. L&B Spoty pirkstu krāsu komplektu ieteicams iegādāties vecākiem, kuriem nepatīk, ka bērni smērē rokas ar krāsām. Spoty tūbiņu uzgaļiem ir švammes, ar kurām krāsu var izspiest un zīmēt uz papīra. Pirkstu krāsas ir testētas. Tās ir krēmveidīgas, ātri izžūst un iespējams nomazgāt gandrīz no visām darba virsmām un drēbēm ar ūdeni un ziepēm. Mazajiem māksliniekiem noteikti patiks zīmēt, izmantojot L&B Grippy sintētisko otu komplektu. Otas nezaudē formu, pat tad, ja tiek atstātas ilgu laiku ūdenī. Tās pielietojamas dažādas tehnikās – guaša, akvareļkrāsām un akrilkrāsām.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA Vunder Art

Zīmēšanas piederumi ir nopērkami:

• veikalos Lāčuks visā Latvijā,

• veikalā Mans Eņģels Rīgā, Blaumaņa ielā 3,

• veikalos Maijiņa,

• grāmatnīcā Globuss Rīgā, Vaļņu ielā 26.

• www.vunder.eu

Svarīgākais