RECEPTES: Ēdieni Latvijas karoga krāsās

© Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

2.lapa

PLĀNĀS BIEŠU PANKŪKAS

  • Bietes (sula) - 150 ml
  • Olas 2 gab
  • Milti - 250 g
  • Citrons 1 gab sula
  • Ūdens pēc nepieciešamības
  • Sāls ½ tējk
  • Brūnais cukurs 1 ēdamkarote
  • Eļļa cepšanai
  • Jogurts 400 g

Pagatavošana:

  1. Biešu sulai pievieno olas, cukuru un sāli.
  2. Pieber miltus un kārtīgi samaisi , lai veidojas bieza masa, izmaisi lai neveidojas kunkuļi.
  3. Lēnām pievieno ūdeni, atšķaidot, līdz plāno pankūku mīklas konsistencei.
  4. Cep pievienojot nedaudz eļļas.
  5. Pasniedz ar jogurtu.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.