RECEPTES: TOP 5 šīs vasaras gardākās aukstās zupas

© Dāvis Valbaks/ F64 Photo Agency

3.lapa

gardēži.lv

GURĶU AUKSTĀ ZUPA

Sastāvdaļas:

  • Kefīrs - 1 l
  • Garie gurķi - 2 gab.
  • Piparmētras - 1 sauja
  • Citrons - 1 gab.
  • Ķiploks - 2 daiviņas
  • Angļu sinepes - 1 tējk.
  • Sāls, pipari, diedzētas sēklas, zaļumi

Pagatavošana:

  1. Gurķus sagriež strēmelītēs. Ķiploku un piparmētru sīki sakapā.
  2. Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno sinepes, izspiestu citrona sulu, kefīru, kā arī sāli, piparus un zaļumus. Visu samaisa.
  3. Zupu pasniedz atdzesētu.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.