Eksperta padoms: Kādu vīnu izvēlēties dāmu ballītei, kādu grila vakaram

© F64 Photo Agency

2.lapa

Salātiem un zaļumiem

Viegli iekrāsots, cēls vīns ar neuzkrītošu nosaukumu - Paradis. Tam raksturīgi neuzbāzīgi, bet izteikti greipfrūtu un zemeņu aromāti, svaiga un eleganta garšas struktūra. Šis sārtvīns harmonijā būs ar visu svaigo, piemēram, zaļumu salātiem ar vai bez fetas siera. Pasniegt atdzesētu.

Jūras veltēm

Intensīvākas un oranžīgākas krāsas pārstāvis - Gassier Collection Carreaux. Šis īpašais sārtvīns radīts no bioloģiski audzētām vīnogām Provansas sirdī. Tā smaržā var sajust rozes, saldos ķiršus un Vidusjūras garšvielas. Sārtvīns būs lielisks tunča steika vai grilētu jūras produktu sabiedrotais un, iespējams, labākais, kas sader ar slaveno bouillabaisse zivju zupu. Pasniegt atdzesētu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais