PRAKTISKI: Ko darīt ar pāri palikušajām Lieldienu olām

© Lauris Aizupietis, F64 Photo Agency

2.lapa

Olas krējumā ukraiņu gaumē
Nepieciešamās sastāvdaļas: 8 cieti vārītas olas, 250 g krējuma, dilles, sāls
Pagatavošana: Olas noloba un sagriež biezās ripās. Liek formā, pārkaisa ar sāli un pārlej ar krējumu. Liek cepeškrāsnī uz 10-15 minūtām. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sīki sagrieztām dillēm.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Māja

Pieņemot lēmumu par dzīvokļa iegādi un apskatot potenciālos mājokļus, varam nonākt situācijā, kad uzmanību pievēršam vien dzīvokļa izskatam un platībai, taču aizmirstam par daudzām nozīmīgām detaļām. Ko nepieciešams pārbaudīt, lai pēcāk nenonāktu nepatīkamās situācijās saistībā ar jauniegādāto mājokli, stāsta Luminor bankas mājokļu kreditēšanas eksperts Kaspars Sausais.

Svarīgākais