Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

Pēc "PNB Bankas" darbības apturēšanas: Rēzeknei bankā palikuši 60 000 eiro

© Pixabay

2.lapa

"PNB bankas" darbības pārtraukšanas dēļ Jelgavā traucēta iedzīvotāju kartes un skolēna apliecības darbība, aģentūra LETA uzzināja Jelgavas domē.

Izmaiņas skars jelgavniekus, kuriem pašvaldība piešķīrusi atvieglojumus braukšanas maksai pilsētas maršrutu autobusos, kā arī skolēnus, kuriem skolēna elektronisko apliecību izsniegusi "PNB Banka".

Patlaban darbojas tikai "SEB bankas" izsniegtās Jelgavas iedzīvotāja kartes un skolēna apliecības.

Lai "PNB Bankas" klienti, kuriem pienākas pašvaldības atvieglojumi, varētu tos saņemt arī turpmāk, konts būs jāatver "SEB bankā", kur tiks izsniegta jauna elektroniskā karte.

Jelgavas pilsētas pensionāriem, kuri līdz šim izmantoja "PNB Bankas" izsniegtās Jelgavas pilsētas iedzīvotāja kartes, ir jāvēršas "SEB bankā" ar iesniegumu par konta atvēršanu. Arī skolēnu elektroniskās apliecības ir jānoformē "SEB bankā", kurā arī jābūt atvērtam kontam, skaidroja domē.

Jelgavas pilsētas iedzīvotāja karte ir bezkontakta karte, ar kuru var norēķināties par braukšanu Jelgavas pilsētas autobusos. Šo karti var izmantot tikai norēķiniem sabiedriskajā autobusā un skolēnu ēdnīcās. Tā ir piesaistīta norēķinu kontam, no kura tiek segta brauciena vai maltītes maksa.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā