Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

"Saskaņa" plāno tuvākajā laikā ievēlēt jaunus vadītājus Latgales pirmorganizācijām

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Tuvākajā laikā visos Latgales reģionos tiks ievēlēti jauni vadītāji "Saskaņas" pirmorganizācijām, kuras palika bez vadības līdz ar biedru izstāšanos no partijas, informē "Saskaņas" valde.

"Saskaņa" atzīst, ka partija pēdējā laikā ir piedzīvojusi skaitliskā sastāva zaudējumus. "Mēs cienām katra sava bijušā partijas biedra izvēli, taču tas mums netraucēs īstenot mūsu plānus. Partijas rindās joprojām ir pietiekams skaits biedru un arī deputātu, tostarp Latgalē, lai šīs ieceres īstenotu," norāda partijas valde.

Vienlaikus valde uzskata, ka nav nepieciešams veidot jaunu politisku spēku vai mainīt partijas zīmolu.

Jaunā partijas valde aktīvi strādājot, lai reformētu partiju - restartētu jaunatnes nodaļu, veidotu jaunas pirmorganizācijas, iesaistītu partijas rindās jaunus biedrus, izveidotu sociāldemokrātisku pētniecisko fondu un stiprinātu sadarbību ar arodbiedrībām, lai kopā aizstāvētu strādājošo cilvēku tiesības.

Jau ziņots, ka pēc Rēzeknes mēra Bartaševiča izslēgšanas no "Saskaņas" partiju nolēmuši pamest vēl ap 120 biedri no Rēzeknes pilsētas un novada un Ludzas novada, vēstīja Latvijas Televīzija.