Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Latvijā

Ziņu portāls nra.lv un Neatkarīgā ievieš video saturu

© Ekrānuzņēmums

Latvijas nacionālais ziņu portāls www.nra.lv un digitālais laikraksts "Neatkarīgā", sekojot mediju satura tendencēm un to auditorijas paradumiem, kā arī ar mērķi paplašināt lasītāju un tēmu loku, ievieš satura piedāvājumu video formātā. Rezultātā, no šī gada 17. maija portālā skatāms jauns iknedēļas raidījums “Neatkarīgās diskusija”.

Jauno raidījumu vadīs Vladislavs Andrejevs. Tas būs skatāms katru trešdienu, plkst.10.00 ne tikai nra.lv, bet arī portāla Youtube platformā. Raidījuma ietvaros tiks diskutēts par visdažādākajām, bet vienmēr sabiedrībā aktuālajām tēmām, un par tā viesiem kļūs ne vien apspriežamo nozaru speciālisti, bet arī sabiedrībā zināmi cilvēki un politiķi.

Būtiski zināt - nra.lv savu attīstību video formāta virzienā uzsāka jau pērn ar raidījumu "Sarunas ar Veidemani". Savukārt pirms vairākiem mēnešiem portāls NRA kļuva par sadarbības partneri diviem video podkāstiem. Rezultātā kopš šī gada aprīļa portālā tiek pārraidīts ne vien Latvijā, bet arī jau starptautiski atpazīstamās jauniešu sporta organizācijas “Ghetto Games” podkāsts. Savukārt maija sākumā medijs kļuva par populārā Youtube raidījuma “Dž.Spot” informatīvo atbalstītāju, kā rezultātā nra.lv portāla lietotājiem ir unikāla iespēja pirmajiem apskatīties atklātās sarunas starp teātra režisoru Dž. Dž. Džilinngdžeru unLatvijas slavenībām.

Pirmais Neatkarīgās diskusuju raidījums ēterā 17. maijā pulksten 10:00

Par nra.lv

Portāla pārliecība ir tajā, ka nav mazsvarīgu lietu - lasītājs ir ne vien jāinformē, jābrīdina un jāizglīto, bet arī jādod brīdis atelpai no dienas saspringtajiem darbiem. Mēs strādājam, lai Jūs zinātu svarīgo, aktuālo un interesanto! Vairāk informācijas: www.nra.lv.

Papildu informācija:

SIA “Mediju nams” ģenerāldirektore Daina Ločmele:

Tālruņa numurs 26449111, daina.locmele@medijunams.lv