Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Kultūra \ Mūzika

Dzintaros atklās teātra un kino mūzikas festivālu "Jūras pērle"

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

Dzintaru koncertzālē šodien plkst.19 notiks teātra un kino mūzikas festivāla "Jūras pērle" atklāšanas koncerts, kas veltīts Rīgas kinostudijas 70 gadu jubilejai, informēja festivāla rīkotāji.

Programmā skanēs dziesmas un mūzika no kinofilmām un mūzikliem, kas uzņemti Rīgā, kinostudijas paviljonos. Koncertā piedalīsies mākslinieki Raimonds Pauls, Jānis Streičs, Andrejs un Juris Žagari, Arnis Līcītis, Mirdza Martinsone, Juris Strenga, Vlads Bagdons, Andris Bērziņš, Regimants Adomaitis, Jozs Budraitis, Vladimirs Kačans, Lilita Ozoliņa, Jānis Paukštello, Valdis Pelšs, Romualds Ramanausks un citi.

Šogad kūrortu apmeklēs vairāk nekā 100 aktieri, režisori, producenti, scenāristi un komponisti no Latvijas, Krievijas, Lietuvas un citām valstīm

"Jūras Pērle" Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē notiks līdz 3.augustam. Šogad kūrortu apmeklēs vairāk nekā 100 aktieri, režisori, producenti, scenāristi un komponisti no Latvijas, Krievijas, Lietuvas un citām valstīm.

Katru dienu festivāla vakara programma turpināsies neoficiālā gaisotnē atpūtas kompleksā "X.O Beach Lounge & Club", kur būs iespēja tikties ar festivāla viesiem un uzstāsies dažādi muzikālie kolektīvi un mākslinieki.

Savukārt masu mediju pārstāvji sīkāku informāciju par festivālu varēs uzzināt preses konferencē, kas notiks šodien Dzintaros plkst.16 viesnīcā "Pegasa pils", Jūras ielā 60. Preses pasākumā piedalīsies festivāla dalībnieki un viesi - populāri aktieri, režisori, komponisti no Krievijas, Latvijas, Lietuvas un citām valstīm.