Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Kultūra \ Mūzika

Startē jauna koncertprogramma "Ielūdz Maestro Raimonds Pauls"

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

No svētdienas līdz pat 2. decembrim Maestro Raimonds Pauls kopā ar solistiem Kristīni Prauliņu, Dināru Rudāni un Mārtiņu Ruski koncertēs vairākās Latvijas pilsētās, piedāvājot jaunu koncertprogrammu Ielūdz Maestro Raimonds Pauls.

Jaunā koncertprogramma, kurā iekļautas gan pilnīgi jaunas kompozīcijas ar Guntara Rača, Jāņa Petera un Leona Brieža dzeju, gan maz dzirdētas teātra dziesmas, gan jau pazīstamas un klausītājiem tuvas kompozīcijas, svētdien izskanēs Alūksnes Kultūras centrā, bet pēc tam būs dzirdama arī kultūras namā Lielvārde (2. novembrī), Līvānu novada kultūras centrā (12. novembrī), Ādažu kultūras centrā (17. novembrī), Rīgā, VEF Kultūras pilī (24. novembrī) un Madonas kultūras namā (2. decembrī).

«Šajā programmā iziešu uz skatuves ar savu jauno vokālistu paaudzi. Ar Kristīni Prauliņu savā laikā sākām pa džeza līniju, nu jau viņai ir zināma pieredze. Mārtiņš Ruskis mācās Mūzikas akadēmijā kā vokālists, varbūt kādreiz būs solists Operā. Ar Dināru Rudāni man ir soloprogramma, ar viņu strādāt ir interesanti, viņa ir talantīga dziedātāja ar labu vokālo skolu,» par programmā izvēlētajiem solistiem saka Maestro Raimonds Pauls. Viņš apgalvo, ka lielākā problēma ir atrast labus vokālistus, ar instrumentālistiem tā lieta ir labāka. Vadīt muzikālo sastāvu viņš uzticējis ģitāristam un aranžētājam Mārcim Auziņam, tajā piedalīsies arī mūziķi Kristaps Vanadziņš, Toms Poišs un Rūdolfs Dankfelds.