Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Kultūra \ Atpūta

Ideja, kā svētdienu pavadīt Jūrmalā

© F64

Folklora, klasiskā un populārā mūzika, deju koncerts un vasaras izklaides ģimenēm ar bērniem, fotoizstāde, kas jāapskata un iespēja klavierspēlei brīvā dabā - dažādība kultūras un izklaides norišu piedāvājumā nedēļas nogalē Jūrmalā.

Svētdien Jūrmalā var apmeklēt dažādus pasākumus.

Pasākumā “Bērnu vasara” Mellužu parkā (Mellužu prospektā 6) plkst. 11.00 gaidāmas jautras izdarības ģimenēm ar bērniem - atrakcijas, dabas materiālu darbnīcas, jampadracis ar pasaku tēliem.

Festivāla “Artissimo” koncerti Dzintaru koncertzālē. Plkst. 17.00 klausītājus gaida tikšanās ar talantīgiem jaunajiem mūziķiem gaišā un priekpilnā koncertā “Avanti, ARTISSIMO!”, savukārt vakara koncertā plkst. 20.00 dziedās fadu dīva Ana Moura, kuras māksla sajūsmina klausītājus ne tikai viņas dzimtenē Portugālē, bet arī citur pasaulē.

Ērģeļmūzika. Dubultu Evaņģēliski luteriskajā baznīcā (Baznīcas ielā 13) plkst. 18.00 ar koncertu „Ērģeles diviem“ duets Ilze un Aigars Reiņi atklās 12. starptautisko ērģeļmūzikas festivālu „Vox angelica“.

Līdz 30. jūnijam Mākslas stacijā "Dubulti" (Zigfrīda Meierovica prospektā 3) vēl var apskatīt fotogrāfa Jāņa Deinata personālizstādi “- šie”.

Brīvdabas klavieres Jūrmalā. Vasarā ikvienam interesentam ir iespēja muzicēt brīvā dabā un ar savu klavierspēli iepriecināt apkārtējos. Trīs brīvdabas klavieres atrodas: Dzintaros, Turaidas ielas galā pie jūras, pie Bulduru Izstāžu nama Muižas ielā 6 un Dubultu Kultūras kvartālā Strēlnieku prospektā 30.