Influencere Intrisha par ceļojumu uz Albāniju: Es jutos kā tāds degradants – vienkārši stulbs cilvēks!

© Ekrānuzņēmums/1188.lv

Visai raiba kompānija TV šovā "Četri uz koferiem" devušies ceļojumā uz Albāniju – aktieris Mārtiņš Upenieks, dziedātāja Katrīna Dimanta, multimākslinieks Horens Stalbe un influencere Intrisha. Lai vai kādi piedzīvojumi kompāniju nesagaidītu Albānijas ceļojumā, Intrishai tomēr gandrīz nekas nav pa prātam.

Kompānija devusies kādā savdabīgā piedzīvojumā pa upi. Pa to var peldēt riepu kamerās un vēlāk, uzrāpjoties pa klinti augšā, lēkt no tās lejā ūdenī. Taču Intrishai par notiekošo ir savs viedoklis.

"Es nevaru saprast, kāpēc visi bija tik priecīgi? Kāpēc visiem patika? Es jutos kā tāds degradants - vienkārši stulbs cilvēks. Nu, nezinu, ļoti dīvains viss tas pasākums," viņa komentē.

Bet par lēkšanu ūdenī no klints viņa ir pavisam skarba: "Pirmkārt, man ir kosmētika un frizūra. Otrkārt, tas viss izskatījās ļoti nedroši. Tiešām nedroši! Jo tur kādā vietā ir dziļums, kādā vietā nav... Pa kreisi, pa labi un ir katastrofa! Es negribu. Es gribu dzīvot!"

Pēc atrakcijas, nesot kameru labu gabalu stāvā kalnā, Intrishas secinājums ir viens - kas tā vispār tāda par ekskursiju, nekāda servisa, turklāt viss garastāvoklis ir sabojāts.

Izklaide

Jau devīto reizi izdota Latvijas “punk/hc” mūzikas izlase, ko veidojis grupas "Inokentijs Mārpls” līderis Raimonds Lagimovs jeb Dambis. Ieraksts pieejams gan kompaktdiskos, gan kasetēs.

Svarīgākais