TOP 3 padomi, kā novērtēt kafijas kvalitāti

© F64

3.lapa

2. Seko līdzi kafijas ražošanas datumam un derīguma termiņam

Kafijas svaigums ir nākamais raksturojošais elements, kas svarīgs gan kafijas pupiņu novākšanas, gan arī grauzdēšanas procesā, tāpēc pievērs uzmanību uz kafijas iepakojuma norādītiem grauzdēšanas datumiem vai pieejamai informācijai kafijas tirdzniecības vietās. Jo svaigāka kafija, jo tā ir garšas bagātāka. Pirmajos trīs mēnešos, kopš grauzdēšanas brīža, kafija saglabā savu visaugstāko potenciālu - pēc tam tā sāk lēnam zaudēt savas garšas īpašības.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Muzikāli un cilvēcīgi atšķirīgi, bet stāstā vienoti – četri radošo industriju pārstāvji Abra, Sniegs, Upelnieks un Bārda piedāvā dziesmu “Garā”. “Stāstot personīgās pieredzes un pārdomas par nonākšanu dzīves grūtībās, dziesmā izskan aicinājums nevis grimt dziļāk problēmās, bet raudzīties uz augšu – meklēt izeju un risinājumu,” tā šī negaidītā četrotne piesaka šo dziesmu.