2.lapa
Dzelteno tomātu un ķirbju zupa ar tortellini
Krēmīga, maiga un sildoša zupa. Lieliski iederēsies gan kā pusdienu, gan vakariņu maltīte ģimenes un draugu lokā.
Pagatavošana:
Nomizo ķiploku un apcep sviestā, tad pievieno sviesta ķirbja gabaliņus un sautē aptuveni 2 minūtes. Pēc sautēšanas pievieno tomātus un dārzeņu buljonu. Vāri zupu vismaz 20 minūtes, tad sablendē viendabīgā biezzupā. Pēc tam, pievienojot saldo krējumu, savāri krēmīgā zupā. Svaigos tortellini vari novārīt atsevišķi, bet tikpat labi tos vari likt krēmzupā un pavārīt 2 - 3 minūtes, līdz gatavībai. Dekorē ar bazilika lapiņām.
Sastāvdaļas:
Dzeltenie tomāti Getliņi - 2 gab (lielie)
Ķiploks - 2 daivas
Sviests - 2 ēdamk.
Sviesta ķirbis - ½ gab
Svaigs baziliks - 1 bunte
Dārzeņu buljons - 300 ml
Saldais krējums - 200 ml
Tortellini (pēc izvēles) Rimi - 400 g
Svaigs baziliks - dekorēšanai