TOP 3 ziemas dārzeņu receptes sātam un veselībai

© Publicitātes foto

2.lapa

  1. Dzelteno tomātu un ķirbju zupa ar tortellini

Krēmīga, maiga un sildoša zupa. Lieliski iederēsies gan kā pusdienu, gan vakariņu maltīte ģimenes un draugu lokā.

Pagatavošana:

Nomizo ķiploku un apcep sviestā, tad pievieno sviesta ķirbja gabaliņus un sautē aptuveni 2 minūtes. Pēc sautēšanas pievieno tomātus un dārzeņu buljonu. Vāri zupu vismaz 20 minūtes, tad sablendē viendabīgā biezzupā. Pēc tam, pievienojot saldo krējumu, savāri krēmīgā zupā. Svaigos tortellini vari novārīt atsevišķi, bet tikpat labi tos vari likt krēmzupā un pavārīt 2 - 3 minūtes, līdz gatavībai. Dekorē ar bazilika lapiņām.

Sastāvdaļas:

Dzeltenie tomāti Getliņi - 2 gab (lielie)

Ķiploks - 2 daivas

Sviests - 2 ēdamk.

Sviesta ķirbis - ½ gab

Svaigs baziliks - 1 bunte

Dārzeņu buljons - 300 ml

Saldais krējums - 200 ml

Tortellini (pēc izvēles) Rimi - 400 g

Svaigs baziliks - dekorēšanai

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Normunds Rutulis, Ginta Krievkalna un Staņislavs Judins sadarbībā ar zviedru mūziķiem Hans Antehed, Daniel Olsson un Niklas Widen strādā pie jaunas koncertprogrammas “Abpusēji”, kurā apkopotas latviešu un zviedru komponistu melodijas.

Svarīgākais