RECEPTE: 5 veselīgas un gardas brokastis

© Ekrānšāviņš no instagram/ alphafoodie

3.lapa

Auzu pārslu un ābolu putra

Publicitātes foto

Sastāvdaļas:

• 100 g auzu pārslu

• nedaudz kanēļa vai vaniļas pulvera

• nedaudz kardamona pulvera

• 400 ml auzu vai mandeļu vai sojas piena*

• 2 mīkstas dateles, smalki sakapāts, lai labāk izkūst

• 200 ml ūdens, ja vajag

• 300 g tīra ābolu biezeņa bez cukura

Pagatavošana:

Katliņā ieber auzu pārslas un kanēli, kardamonu, dateles, pielej pienu un vāri uz nelielas liesmas 7 - 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz putra ir gatava. Ja nepieciešams, pievieno vēl ūdeni. Pirms pasniegšanas iemaisi putrā ābolu biezeni un pasniedz.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Šogad leģendārā grupa “Turaidas Roze” svin 40 gadu jubileju un par godu šim notikumam aicina klausītājus uz īpašiem jubilejas koncertiem. Tūres atklāšanas koncerts notiks 5. februārī Ogres novada Kultūras centrā.

Svarīgākais