Atklātas TOP 5 tumšās šokolādes pozitīvās īpašības

© Ilustratīvs attēls

4.lapa

Tumšās šokolādes sastāvā ir īpašas vielas flavanoli, kas uzlabo asins plūstamību asinsvados un pazemina asinsspiedienu. Tātad regulārs, bet mērens tumšās šokolādes patēriņš samazina sirds un asinsvadu slimību risku. Laba asins apgāde ir svarīga arī citur organismā, piemēram, veselīgas ādas nodrošināšanai. Tumšās šokolādes lietošana veicina optimālāku barības vielu piegādi šim orgānam, bez tam flavanoli pasargā arī no ultravioletā starojuma.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Pirms vairāk nekā mēneša klajā nāca rokgrupas “Jauda” trešais studijas albums, taču visu laiku kaut kā nebija sanācis tam pieķerties – gan tāpēc, ka līdz jūnija vidum ienācās pamatīgs albumu birums, gan tāpēc, ka iepriekšējie “Jaudas” darbi diez ko neaizrāva. Taču tā izrādījās kļūda, jo “Jauda” kļuvusi jaudīga!

Svarīgākais