Atklātas TOP 5 tumšās šokolādes pozitīvās īpašības

© Ilustratīvs attēls

3.lapa

Tumšās šokolādes sastāvā ir daudz organisko savienojumu, kas ir bioloģiski aktīvi un darbojas kā antioksidanti. Antioksidanti aizkavē citu molekulu oksidēšanos, kas ir nozīmīgi mūsu organisma aizsardzībai pret brīvo radikāļu veidošanos, kā arī palīdz mums ilgāk saglabāties jauniem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Izklaide

Pirms vairāk nekā mēneša klajā nāca rokgrupas “Jauda” trešais studijas albums, taču visu laiku kaut kā nebija sanācis tam pieķerties – gan tāpēc, ka līdz jūnija vidum ienācās pamatīgs albumu birums, gan tāpēc, ka iepriekšējie “Jaudas” darbi diez ko neaizrāva. Taču tā izrādījās kļūda, jo “Jauda” kļuvusi jaudīga!

Svarīgākais