PADOMI UN IDEJAS svētku dzērienu pasniegšanai un pagatvošanai

© Publicitātes foto

4.lapa

Karstvīns

Lielākoties karstvīnu iegādājamies gatavu, safasētu tetrapakās vai pudelēs, tomēr Edgars Grišulis iesaka nebaidīties un pagatavot interesantu karstvīnu pašiem mājās. Vēl vairāk - garšīgu karstvīnu var pagatavot gan no sarkanā, gan baltvīna.

Recepte baltā vīna karstvīnam

Baltvīns JACOB’S CREEK sauvignon blanc

2 ēdamkarotes medus vai agaves sīrups

5 kardamona sēklas

1 šķēlīte svaiga ingvera saknes

10 krustnagliņas

3 kanēļa standziņa

1 citrons

cukurs

nedaudz ūdens

Citronu sagriež un izspiež sulu. Visas sastāvdaļas saliek katliņā un uzsilda.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā